Regija

‘Croata‘ Barrio odgovarao na pitanja fanova: ‘Vaso i dalje misli da je bolji od mene‘

Francisco 'Croata' Barrio

 Screenshot(youtube, Ksw International)
Već ima planove za ovu godinu

Francisco 'Croata' Barrio u svom posljednjem nastupu koji se održao prošlu subotu pobijedio je Lukasza Rajewskija gušenjem u drugoj rundi i nakon toga poslao poruku čelnicima KSW promocije da ga više ne uzimaju na "short notice", već da mu daju vremena da odradi čitav kamp.

Sada je simpatični Barrio koji je inače rodom iz Argentine odlučio odgovarati na pitanja svojih fanova na Instragramu, a dotaknuo se mnogih zanimljivih stvari koje možda do sada nismo znali. Jedno od pitanja bilo je baš ono za njegovog najvećeg rivala Vasu Bakočevića, gdje ga je jedan od fanova priupitao misli li da će Vaso odustati od njihovog međusobnog meča nakon što je vidio kako je izdominirao Poljaka.

"Hoće se on boriti sa mnom, on i dalje misli da je bolji od mene."

Nekoliko pitanja bila vezana za njegovo skidanje kilograma prije mečeva, na što je on odgovorio kako mu to nije teško iako skida na 66 kg.

"Nisam puno skidao."

"Kad sam u treningu hodam sa 78 kilograma."

Jedno od pitanja odnosilo se na njegovo mišljenje o meču između Barbira i Ilića, na što je imao spreman odgovor.

"To bi Barbir riješio u stojci u drugoj rundi."

Na pitanje protiv koga bi se volio boriti u KSW-u od boraca pero lake kategorije odgovorio je: "Volio bih se boriti protiv Roberta Ruchala u rujnu (9. mjesec) ili listopadu (10. mjesec). To bi bila sjajna borba."

Natuknuo je i kada bi se ponovno htio boriti u FNC-u i s kime bi se najradije borio za pojas.

"Ove godine sto posto."

"Bilo kime, bitno da je pojas u pitanju."

'Croata' je u svojoj MMA karijeri odradio 12 borbi u kojima je 10 puta izašao kao pobjednik. U posljednje tri borbe je neporažen, a na posljednjem FNC eventu na kojemu je nastupao pobijedio je Vasu Bakočevića giljotinom u prvoj rundi.

Linker
17. travanj 2024 15:04