Regija

Croata Barrio o sceni nakon meča u Beogradu: ‘Bio je bezobrazan i sebičan, također ću ga ugušiti!‘

 RONALD GORSIC Cropix
Osvrnuo se ono što se dogodilo poslije okršaja s Vasom Bakočevićem

Nešto više od tri tjedna prošlo je od posljednje FNC priredbe. Točno 13. veliki "event" održao se, prvi puta, na teritoriju Srbije, točnije Dvorani Aleksandar Nikolić (Pionir) u Beogradu. Borba koja je definitivno obilježila taj događaj jest revanš između Francisca Barria i Vase Bakočevića. Nažalost po domaću publiku, "Croata" je ugušio "Psihopatu" pred punim Pionirom i utišao sve prisutne u dvorani.

Odmah nakon meča, u kavez je ušao Dušan Džakić koji je zatražio borbu s argentinsko-hrvatskim borcem, što je naišlo na podijeljena mišljenja. Dok su neki bili oduševljeni tim potezom, mnogi su bili u čudu što Džakić tamo radi i zašto želi taj meč jer smatraju da nema nikakve šanse protiv Barria.

Podsjetimo, "Cyborg 2" posljednji je meč odradio prije četiri godine kada je Megdan Fighting 4 - Selected priredbi pobijedio Maxa Grafa tehničkim nokautom u prvoj rundi. Od tada više se ne bori zbog ozljede oka, a sada očito želi povratak u kavez.

Mnogi su se začudili i tomu što je Barrio također zainteresiran za taj meč, a na svom Instagram profilu objasnio je zašto je tako i usput prozvao srpskog borca:

"Hoću Džakića jer je bio bezobrazan i sebičan i pojavio se u kavezu kad nije imao što raditi tamo. Gurnuo se unutra da bude viđen samo kad mu nije bilo mjesto da se pokaže tamo kad sam ja pobijedio pa će i on biti ugušen", poručio je.

image

Screenshot Instagram storyja Francisca ‘Croate‘ Barria

SCREENSHOT/INSTAGRAM/FRANCISCO BARRIO

Borac zagrebačkog ATT-a izrazio je želju da se taj meč dogodi upravo u hrvatskoj prijestolnici, a budući da je poznato da će iduće godine FNC opet imati priredbu u Areni Zagreb, lako je moguće da je jedna borba već riješena. Naravno, do tada ima još vremena i teško je predvidjeti što će se dogoditi, ali svi ćemo se složiti da regionalni okršaji ponajviše zanimaju publiku, tako bi i ovaj meč definitivno zaintrigirao borilačku javnost.

Linker
03. travanj 2024 16:23