Regija

(VIDEO) Prisjetite se kako je ‘Croata‘ ugušio Vasu Bakočevića: FNC je objavio snimke mečeva s beogradskog spektakla

Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio vs. Vaso Bakočević

 Screenshot (youtube, Fnc)
FNC 13 event ponudio je nekoliko odličnih mečeva koje vrijedi ponovo pogledati

Fanovi FNC-a nakon proteklih par evenata pitali su se zašto FNC ne objavljuje snimke mečeva na svom službenom YouTube kanalu, odnosno, zašto im tako dugo treba da dodaju snimke mečeva na svoj kanal.

Čelnici FNC-a nerijetko slušaju i uvažavaju kritike javnosti, pa tako samo dva i pol tjedna nakon FNC 13 eventa, čak osam mečeva dostupno je na FNC-ovom YouTube kanalu i možete ih besplatno pogledati.

Meč Ognjena Babića i Axela Noboua iz nepoznatih razloga zasad je jedini meč s FNC 13 eventa koji nije objavljen na YouTubeu, ali svih osam ostalih mečeva možete besplatno pogledati na FNC-ovom YouTubeu kanalu.

Neki od vas možda su propustili ovaj event, a neki se jednostavno žele prisjetiti pojedinih mečeva. Ne sumnjamo da će borba između Francisca ‘‘Croate‘‘ Barrija i Vase Bakočevića ponovo privući veliku pažnju, iako je velika većina vas već popratila ovaj meč.

Barrio je dobio Bakočevića na priredbi u Beogradu, a do pobjede je došao ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi. Imao je i Vaso svojih trenutaka u ovom meču, uzdrmao je ‘‘Croatu‘‘ početkom druge runde, ali nije iskoristio ponuđeno.

Bilo je tu i prljavih poteza od strane Bakočevića, a sudac Aleksandar Zorić ispravno je reagirao i Bakočeviću je oduzeo dva boda. Borba na kraju nije niti otišla do sudačke odluke, jer Barrio je stražnjim gušenjem prisilio Vasu na tapkanja pred prepunim Pionirom.

Meč između Nikole Joksovića i Save Lazića za titulu u velter kategoriji, bio je jedan od najboljih mečeva na ‘‘cardu‘‘ kad je u pitanju tehničko-taktička razina. Obojica su prezentirali kompletan set vještina, ali Lazić je kondicijski padao kako je meč odmicao i Joksović je slavio gušenjem u drugoj rundi.

Trenutno najviše pregleda skupio je meč Marka Bojkovića. Supertalentirani srpski borac pregazio je puno iskusnijeg Brazilca, Lucasa Ananiasa. Marko je najavio još jednu dominantnu izvedbu, a svoje obećanje ponovo je ispunio.

Bojković je upisao petu pobjedu u svom petom profesionalnom nastupu, a Lucasa Ananiasa porazio je ‘‘submissionom‘‘ nakon samo dvije minute i 38 sekundi borbe. Bojković izgleda nezaustavljivo unutar FNC-ovog kaveza i FNC-ovim ‘‘matchmakerima‘‘ neće biti lako pronaći borca koji je spreman kročiti u kavez s ovakvim borcem kakav je Bojković.

Odličan nastup pružio je Jovan Marjanović porazivši Ivicu Truščeka, a vrlo dobre izvedbe publici su dali Fran Luka Đurić i Blažo Nikolić. Aleksandar ‘‘Mlata‘‘ Vukosavljević više od očekivanog mučio se protiv nezgodnog Miladina Kolarskog, ali ipak je došao do pobjede prekidom u drugoj rundi.

Posebne pohvale zaslužuje Marina Spasić. Srpska borkinja i nekadašnja kickboksačica uspješno je odradila svoj četvrti profesionalni MMA nastup. Marina i njena protivnica Samin Kamal Beik pružile su možda i najuzbudljiviji meč na cijeloj priredbi, a Spasić je došla do pobjede nokautom u drugoj rundi.

Snimke svih ovih mečeva (osim Babićevog) možete potražiti na FNC-ovom YouTube kanalu, odnosno klikom na LINK. Snimku meča između ‘‘Croate‘‘ i Bakočevića možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
16. travanj 2024 22:03