Regija

‘Croata‘ Barrio ponovno u KSW-u! Sljedećeg mjeseca ga čeka bivši izazivač lake kategorije

Saša Zorić i Croata Barrio

 RONALD GORSIC/CROPIX Ronald Gorsic/Cropix
U KSW-u nije nastupao od petog mjeseca ove godine

U petom mjesecu ove godine Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio imao je svoj treći nastup u poljskom KSW-u. Pobijedio je tada Lukasza Rajewskog ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi borbe, a time je došao do svoje druge pobjede u poljskoj promociji.

Kako prenosi Fightroom, ‘‘Croata‘‘ se vraća na KSW 76 priredbi koja se održava 12. studenog (jedanaesti mjesec), a protivnik će mu biti bivši izazivač Maciej Kazieczko. Inače, Kazieczko je u svojoj profesionalnoj karijeri upisao osam pobjeda i dva poraza, a u trenutno posljednjem meču je pobijedio Wilsona Varelu tehničkim nokautom.

Meč prije toga je poražen od prvaka Mariana Ziolkowskog, a Kazieczko se na KSW 54 priredbi borio protiv Karla Caputa kojeg je pobijedio tehničkim nokautom. Također, Kazieczko je sve svoje profesionalne mečeve odradio pod okriljem KSW-a osim jednog, a to je bio njegov profesionalni debi 2015. godine.

Što se tiče Barria, prije pobjede nad Rajewskim je pobijedio Vasu Bakočevića ‘‘submissionom‘‘, a u isom meču se Vaso i ozlijedio. Imat će Croata priliku da dođe do treće pobjede u KSW-u, a ispred njega će stajati odličan borac i bivši izazivač.

Što se ostatka priredbe tiče, predvode ju Parnasse i Ziolkowski, a ostatak ‘‘carda‘‘ je još uvijek nepoznat. S obzirom da je ova informacija došla od izvora bliskih Barriu, vjerujemo da će i ona uskoro biti uvrštena na popis borbi.

Iako ga čeka težak zadatak, nadamo se kako će ‘‘Panchi‘‘ doći do nove pobjede pod KSW-ovom zastavom.

Linker
18. travanj 2024 18:36