Ostalo

(VIDEO) Pogledajte najbolje poteze osvajača bonusa na KSW 75 eventu: ‘Frankenksteinov‘ nokaut prednjači

Tomasz Narkun vs. Luis Henrique da Silva

 Screenshot (youtube, Ksw)
Najbolja poljska MMA organizacija podijelila je dva nokauta i sažetke najbolje borbe večeri

KSW 75 event održan proteklog vikenda u Poljskoj pomalo je prošao ispod radara MMA fanova u našoj regiji, nakon što je Ibragim Chuzhigaev bio primoran otkazati borbu protiv našeg Ivana Erslana.

Borac iz Čečenije prvak je KSW-ove poluteške kategorije, a prvu obranu naslova trebao je tražiti protiv Erslana, ali zbog raznih zabrana ruskim borcima, Chuzhigaev nije uspio doći u Poljsku i meč je otkazan.

Robert Ruchala i Damian Stasiak dobili su čast predvoditi event nakon što je otpao Erslanov meč, a slavio je Ruchala podijeljenom sudačkom odlukom. Na isti način slavio je i Daniel Omielanczuk protiv Michala Martineka u sunaslovnoj borbi večeri, ali spektakularnih finiša ipak je bilo u nekim drugim mečevima.

Radi se prije svega o borbi između Tomasza Narkuna i Luisa Henriquea da Silve. Dvojica bivših Erslanovih protivnika odradili su međusobni obračun proteklog vikenda, a slavio je Brazilac Henrique da Silva i to na spektakularan način. ‘‘Frankenstein‘‘ je nokautirao Narkuna početkom druge runde, a to je napravio ‘‘front kickom‘‘ i time je upisao prvi takav nokaut u povijesti KSW-a. Brazilac kojeg je Erslan krajem prošle godine nokautirao u prvoj rundi, ovom pobjedom zaslužio je bonus za najbolji nokaut večeri. Madalin Pirvulescu koji je nokautirao Adama Tomasika nakon 95 sekundi borbe također je nagrađen bonusom za svoj nokaut.

Kad je u pitanju bonus za najbolju borbu večeri, Robert Ruchala i Damian Stasiak kao predvodnici eventa nagrađeni su ovim bonusom. Tri uistinu zanimljive i dinamične runde ponudila su ova dvojica i teško se ne složiti da je to bila borba večeri.

Oba nokauta nagrađena bonusom, kao i pregršt trenutaka iz najbolje borbe večeri na KSW 75 eventu, možete pogledati u videu pri dnu teksta.

Uživajte!

Linker
16. travanj 2024 18:18