Regija

‘Croata‘ uputio upozorenje Vasi Bakočeviću: ‘Ovaj put ćeš stvarno zaspati, neću ti dopustiti da odglumiš‘

Franciso Barrio i Vaso Bakočević

 Screenshot (YouTube, FNC)
Hrvatsko-argentinski borac najavljuje još uvjerljiviju pobjedu u revanšu s Bakočevićem

Mjesec dana dijeli od nas FNC 13 eventa koji će se održati u Beogradu. Za očekivati je da će to biti jedan od najspektakularnijih, ako ne i najspektakularniji FNC-ov event do sada.

Ponajviše pažnje sigurno će privući sunaslovna borba večeri, odnosno dugoočekivani revanš između Vase Bakočevića i Francisca ‘‘Croate‘‘ Barria. Godinama već traje animozitet između njih dvojice, a u devetom mjesecu 2021. godine napokon su se našli i u kavezu.

‘‘Croata‘‘ je tada porazio Bakočevića nakon samo minutu borbe, ali Bakočević se ozlijedio na početku meča i brzo je završen ‘‘submissionom‘‘. Barrio je ugušio Vasu ‘‘giljotinom‘‘, a Vaso je ostao bez svijesti ležati na tlu.

Revanš nas čeka 4. studenog (11. mjesec), a ‘‘Croata‘‘ je uputio zanimljivu poruku Bakočeviću. Naime, hrvatsko-argentinski borac smatra da Vaso u prvom meču nije ostao bez svijesti, nego je odglumio u toj situaciji.

‘‘Ovaj put ćeš za stvarno spavati, neću ti dopustiti ni da odglumiš da si zaspao.‘‘, poruka je Barria, objavljena na FNC-ovim društvenim mrežama.

Vaso Bakočević navodno se vrlo ozbiljno priprema za ovaj meč i dati će sve od sebe da ne izgubi od velikog rivala pred publikom u Beogradu. Imao je i Bakočević poruku za ‘‘Croatu‘‘, a ‘‘Psihopata‘‘ je istaknuo kako pobjeda neće biti dovoljna.

‘‘Neću biti zadovoljan samo s pobjedom, želim ga usput i ozbiljno povrijediti.‘‘, poruka je crnogorskog borca.

Vjerujemo da će ovakvih poruka i prozivki biti puno više kako se meč bude bližio, a ne sumnjamo da će ‘‘hype‘‘ maksimalno narasti do samog eventa. Što dodati, osim da jedva čekamo taj event u Beogradu!

Linker
27. travanj 2024 10:50