Regija

Nikola Joksović poručio Savi Laziću: ‘Možda misli da je spreman, ali protiv mene nema šanse‘

Nikola Joksović

 GORAN SEBELIC Cropix
Hoće li Joksović godinu završiti kao prvak velter kategorije, ili će pak FNC dobiti novog prvaka, saznat ćemo već za manje od mjesec dana

Mjesec dana je ostalo do spektakularne priredbe u Beogradu u režiji FNC-a. FNC 13 održat će se 4.11. u dvorani Aleksandar Nikolić, a organizacija će na najbolji mogući način debitirati pred srpskom publikom. Pregršt zanimljivih mečeva očekuje nas te večeri, tako da jedva čekamo ono što nam slijedi.

Jedan od definitivno najzanimljivijih mečeva bit će onaj za titulu u velter kategoriji. Nikola Josković ju je nedavno u Puli osvojio pobjedom nad Markom Kisičem, a sada će ju već braniti i to protiv jednog i jedinog Save Lazića. ‘‘Hitman‘‘ nije nastupio već više od godinu dana, tako da Josksović smatra da protiv njega nema šanse.

‘‘Savo možda misli da je spreman, ali protiv mene nema šanse. Dolazim s namjerom da pobijedim i da publici priredim žestoku borbu i meč za pamćenje!‘‘, poručio je prvak velter kategorije.

Joksovića se često naziva ponajvećim talentom u velter kategoriji u regiji, a svaki puta kada uđe u kavez, pronađe način kako neutralizirati i na kraju pobijediti protivnika. S druge strane, Savo je isto vrlo neugodan protivnik kojeg zasigurno ne smije otpisati, a kakvu snagu posjeduje u svojim udarcima, uvjerili smo se prošle godine kada je za samo 18 sekundi nokautirao veterana domaće scene, Ivicu Truščeka.

Hoće li Joksović godinu završiti kao prvak velter kategorije, ili će pak FNC dobiti novog prvaka, saznat ćemo već za manje od mjesec dana. Priredba bi se, ukoliko već i nije, mogla jako brzo rasprodati, tako da požurite po svoje karte ako to do sada još niste učinili.

Linker
28. travanj 2024 07:14