Regija

Đani Barbir nastupa za manje od mjesec dana: FNC-ov prvak borit će se pod okriljem Golden Fighta

Đani Barbir

 Instagram (golden Fight)
Jedan od najtalentiranijih hrvatskih MMA boraca potvrđen je od strane organizatora eventa

U devetom mjesecu 2022. godine, šibenski D-Resort ugostio je prvi Golden Fight event. Radi se o novoj MMA organizaciji baziranoj u Hrvatskoj, a organizatori su tada jasno dali do znanja da ne planiraju stati na jednom eventu. Naravno da je prvi event bio popraćen s pregršt nedostataka, ali čelni ljudi Golden Fighta žele napraviti nešto ozbiljniju priču od tog projekta.

Koliko su naučili na greškama prvog eventa, saznat ćemo 18. ožujka (treći mjesec) u Zagrebu. Već neko vrijeme taj event je u najavi, a poznato je da će nastupiti i borci poput Karla Caputa, Frana Luke Đurića, Stanislava Krofaka, Alberta Antića itd. Međutim, organizatori su otišli i korak dalje s borcima za sljedeći Golden Fight event

Đani Barbir i Patrik Čelić također će se boriti 18. ožujka na eventu u Sportskoj dvorani Dubrava. Golden Fight na svom Instagram profilu potvrdio je nastupe dvojice ponajboljih regionalnih boraca i nema sumnje da će njih dvojica biti glavna lica tog eventa.

Đani Barbir prvak je FNC-ove srednje kategorije i po mnogima najtalentiraniji hrvatski MMA borac. Patrik Čelić također uživa reputaciju jako perspektivnog borca, a posebno je oduševio proteklog vikenda na Brave 69 eventu u Beogradu gdje je doslovno prošao kroz Aleksandra Terzića.

Kad je u pitanju Barbir, postavlja se pitanje njegovog nastupa zbog činjenice da je on FNC-ov prvak i Golden Fight vjerojatno će trebati posebno dopuštenje Dražena Forgača za Barbirov nastup. Dopuštenje su možda već i dobili, jer pretpostavka je da ne bi niti najavili Barbirov nastup ako nisu sigurni da će on dobiti dopuštenje za nastup.

Protivnici Đanija Barbira i Patrika Čelića trenutno nisu poznati, ali s obzirom da je manje od mjesec dana do eventa, ne sumnjamo da će organizatori ubrzo otkriti tu informaciju.

Linker
23. travanj 2024 06:10