Regija

Đani Barbir namjerava odraditi još tri borbe do kraja godine!

Đani Barbir

 Screenshot (youtube, Fightroom)
Bilo je i vrijeme da se ponovno bori

Jedan od najvećih mladih talenata, ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji, Đani Barbir, nije se borio još otkad je upisao svoju najveću pobjedu u svojoj karijeri protiv Andija Vrtačića prije gotovo osam mjeseci. Bilo je to na FNC 7 eventu, a Đani je od tada ostao neaktivan. Usporedbe radi, Andi Vrtačić je od poraza protiv Đanija odradio već dvije borbe.

Andi se neko vrijeme prozivao s Vlastom Čepom, no to je bilo više radi nesporazuma u komunikaciji koji su kasnije izgladili. Također je u igri bio i Aleksandar Ilić za kojeg su tvrdili da je odbijao potpisati ugovor za borbu protiv Đanija, na što je on jednostavno rekao da ako itko pokaže taj ugovor da će tu borbu odraditi besplatno.

Danas smo igrom slučaja uspjeli saznati neke informacije nakon što je Đani odradio mali Q&A na svojem Instagram profilu. Na pitanje zašto toliko dugo čeka na borbu i kada ćemo ga vidjeti ponovno u akciji Đani je dao prilično konkretan odgovor.

"Stvari oko treninga, ozljeda i menadžmenta su se zakomplicirale, ali sve lagano dolazi na svoje mjesto. U planu je odraditi tri borbe do kraja godine."

Priupitan o mogućem susretu protiv Nemanje ‘Kobe‘ Nikolića Đani je pokazao veliko zanimanje.

"Nadam se da će do tog meča doći uskoro."

Ako je za vjerovati Đaniju na riječ, trebali bi ga gledati još tri puta do kraja godine, vjerojatno u razmacima od dva i pol do tri mjeseca. Šteta je da jedan ovakav talent predugo izbiva iz borilišta, pogotovo sada kada je postao vruća roba na tržištu.

Linker
26. travanj 2024 21:48