Regija

Demantirana vijest o borbi Soldića i Khalidova: ‘Nadam se da ste pali na foru‘

Ivan Dijaković i Roberto Soldić
 Instagram
Vijest o borbi Roberta Soldića i Mameda Khalidova ipak je prvotravanjska šala

Iako nismo imali namjeru poigrati se s našim čitateljima povodom današnjeg datuma, na kraju smo to ipak nenamjerno napravili na način da smo mi nasjeli na vijest koju su plasirali neki poljski mediji, a koju nam je prije same objave osobno javio menadžer Roberta Soldića, Ivan Dijaković. Naime, tijekom prijepodneva prenijeli smo vijest kako će se Soldić boriti za KSW titulu srednje kategorije protiv Mameda Khalidova te da će se ta borba održati već ovog mjeseca na KSW 60 priredbi. Ta informacija na kraju se ispostavila kao šala, što je na kraju putem svoje Instastory objave očito objasnio i sam Dijaković.

"Nadam se da ste više puta danas pali na foru. Sretan vam svima prvi travnja", napisao je Dijaković uz svoju objavu iz Pule, gdje se nalazi u društvu Martina Lewandowskog i Zelga Galešića. Srećom, vijest o tome da se oni nalaze u najvećem istarskog gradu, gdje razmatraju mogućnost dolaska KSW priredbe, nije šala. KSW, prema dostupnim informacija, planira ove godine ponosno organizirati priredbu u Hrvatskoj, a upravo bi biser sjevernog Jadrana mogao ugostiti njihovo borilište.

image
screenshot (Instagram)

Na vijest zapravo nije bilo teško nasjesti, posebno nakon Dijakovićeve potvrde, budući da se o toj borbi govori još otkako je Soldić savladao Michala Materlu. Bilo je to u studenom prošle godine i očekivalo se kako bi upravo ovog ili idućeg mjeseca mogao odraditi svoju iduću borbu. To još uvijek nije isključeno, iako je sada sigurno kako se borba neće održati 24. travnja, kako smo danas najavili.

Službeni demanti večeras je stigao i od strane Soldićevog UFD gyma, također putem Instastoryja.

"Dečki, danas je prvi travnja. 24. travnja neće biti borbe između Khadilova i Soldića. Nemojte biti ljuti. Ono što sad nije, ne znači da uskoro neće biti", napisali su.

image
screenshot (Instagram)

Moramo priznati Dijakoviću i ekipi da su nas dobro "uhvatili" na krivoj nozi. Štoviše, vijest je prenio i određeni broj drugih borilačkih ili "mainstream" medija. Samo se nadamo da je ovo bila uranjena vijest te da ćemo Roberta ipak uskoro gledati u nekoj velikoj borbi. Hoće li to biti obrana titule velter kategorije ili će uistinu napasti pojas koji drži povijesno najveća KSW-ova zvijezda, za sada ne znamo, ali smo sigurni da kad idući put nešto tako objavimo, to neće biti šala.

Linker
16. travanj 2024 23:07