Regija

KSW u Puli? Pokrenula se priča oko novog eventa u Hrvatskoj, Lewandowski već ispituje teren

Zelg Galešić, Martin Lewandowski i Ivan Dijaković
 Instagram (Zelg Galešić)
KSW-ov čelnik posjetio je ovih dana Hrvatsku gdje bi još ove godine volio organizirati novu priredbu

Još otkako je u studenom 2019. vodeća europska MMA promocija uspješno debitirala na hrvatskom tlu, KSW-ov povratak u Lijepu našu svako se malo pretvori u aktualnu borilačku temu.

Već smo nekoliko puta pisali da želja i konkretna ideja postoje, ali sve planove, kao i u raznim drugim sportovima diljem svijeta, pokvarila je i privremeno odgodila prokleta pandemija koronavirusa.

No, da se stvari polako mijenjaju i da se konačno povlače neki konkretni potezi, može se zaključiti i iz događanja koja se trenutno odvijaju u Puli. Naime, upravo je ovaj hrvatski grad ovih dana odlučio posjetiti KSW-ov čelnik Martin Lewandowski.

Otkrila nam je to prvo fotografija koju je na svom Instagram Storyju objavio proslavljeni hrvatski borac Zelg Galešić, a da se nešto 'kuha', potvrdio nam je u telefonskom razgovoru naš poznati i sveprisutni menadžer Ivan Dijaković.

Lewandowski, kako smo i pretpostavili, Pulu nije posjetio samo kako bi uživao u ljepotama najvećeg grada Istarske županije, već je došao preispitati teren za organizaciju novog KSW-ovog spektakla na hrvatskom tlu.

"Gleda se lokacija, infrastruktura, povezanost, hoteli i takve stvari, a tu smo i zbog sastanka s gradonačelnikom", otkrio nam je Dijaković, kojeg smo upravo iz tog razloga odlučili kontaktirati.

Nešto više detalja, poput konkretnog termina, u ovim trenucima nismo mogli dobiti.

Dakle, ništa još nije službeno, ali jasno je svima da je KSW-ov roster bogat borcima s ovih prostora i da samim time kandidata za nastup neće nedostajati....

Linker
18. travanj 2024 14:20