Regija

Dogovoren meč 'Croate' i Bakočevića! 'Ovo smeće ću ozbiljno povrijediti...'

 Screenshot (YouTube)
Vrlo zanimljiv regionalni dvoboj najavio je Megdan Fighting.

Na službenom Instagram profilu ove srpske borilačke promocije osvanula je vijest po kojoj ćemo u međusobnom okršaju gledati Vasu Bakočevića i Francisca 'Croatu' Barrija.

"Ispunili smo želju publici! Borbu koju ste najviše tražili! Uskoro vrijeme i mjesto", objavili su iz Megdana uz najavu novih informacija.

Ovaj meč zapravo će oživjeti jedno rivalstvo iz 2014. godine. Podsjetimo, Barrio i 'Psihopata' trebali su se boriti na FFC 15 priredbi, ali je taj event u to doba bio odgođen na tri tjedna zbog ozljede Igora Jurkovića koji je bio najavljen kao sudionik u glavnom dvoboju večeri. U međuvremenu je crnogorski borac otkazao meč zbog prilike u poljskom KSW-u. Francisca je takav rasplet pogodio pa je tada palo i nekoliko teških riječi.

Na kraju se Croata na FFC-ovoj priredbi u Poreču borio s Filipom Pejićem koji mu je tada nanio prvi i jedini poraz u karijeri.

"Nije mi Pejić bio najveći rival, to je bio Vaso Bakočević. Pratim njihove karijere, obojica su jako dobri borci. Drago mi je što su se htjeli boriti sa mnom u tom trenutku, žao mi je što na kraju nisam uspio odraditi meč s Vasom. Zapravo mi je uoči zadnjeg meča Vaso trebao biti protivnik, ali je otkazao u posljednji trenutak. Ja i moj trener Goran Babić smo tada napravili grešku jer smo prihvatili novi meč bez posebnih priprema. Nisam na koncu niti skinuo dobro kile i nisam niti trebao odraditi taj meč", prisjetio se Francisco nedavno tog razdoblja u ekskluzivnom razgovoru za Fight Site.

Njihovu prošlost nije zaboravio ni Bakočević koji je do dana današnjeg skupio 60 profesionalnih nastupa (40-19-1).

"Moja sljedeća žrtva na Megdan Fightingu. Ovo smeće ću ozbiljno povrijediti, onako SPORTSKI da imate o čemu pisati", komentirao je Vaso na Facebooku nakon što je Megdan službeno najavio dugoiščekivani dvoboj.

Spomenimo i to da smo Bakočevića posljednji put gledali u akciji na nedavno održanoj Megdan Fighting 6 priredbi gdje je za svega 20-ak sekundi svladao Maxima Soroku.

Instagram

Linker
14. travanj 2024 22:06