Regija

Dražen Forgač na slatkim mukama: ‘Croata‘ Barrio prozvan je od strane dvojice odličnih boraca iz regije

Francisco Barrio (lijevo), Savo Lazić (gore desno) i Slobodan ‘‘Limp‘‘ Maksimović (dolje desno)

 Ronald Gorsic/cropix Ronald Gorsic/cropix; Screenshot (ksw); Screenshot (youtube, Maxmmatv)
Prvak FNC-ove lake kategorije postao je tražena roba nakon osvajanja pojasa u FNC-u

Vrlo zanimljiva situacija nastala je proteklih dana kad je u pitanju FNC i titula prvaka u lakoj kategoriji. Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio početkom mjeseca došao je do pojasa porazivši Arlena ‘‘Benksa‘‘ Ribeira, a čini se da mu izazivača neće nedostajati.

Osim već postojećih FNC-ovih boraca koji pucaju na sami vrh te kategorije (Bojković, Minev), te Vase Bakočevića koji bi rado odradio revanš protiv ‘‘Croate‘‘, u priču su se uplela još dvojica boraca.

Jedan od njih je Slobodan ‘‘Limp‘‘ Maksimović (19-6-1), ponajbolji regionalni MMA borac. 34-godišnji ‘‘Limp‘‘ dosad nije nastupao pod okriljem FNC-a, ali gostujući u On Weight emisiji, srpski borac izrazio je želju za obračunom protiv ‘‘Croate‘‘.

‘‘Što se tiče ‘Croate‘, u glavi mi je bio ‘Croata‘, ali još prije nego je postao šampion. Razmišljao sam koga mi uopće mogu ponuditi za event u Beogradu. Mogu mi ponuditi Filipa Pejića ili ‘Croatu‘, nikog drugog. Onda je počela ona priča između Pejića i Vase (Bakočevića), a onda sam shvatio da nema ništa od meča s Pejićem u Beogradu. Jedina opcija ostao je ‘Croata‘, a to mi je zvučalo primamljivo.‘‘ rekao je ‘‘Limp‘‘ između ostalog, a kasnije je dodao:

‘‘Čim mi se upali osmijeh, znači da je borac još u meni.‘‘, a time je gledateljima dao do znanja da je itekako zainteresiran za obračun protiv ‘‘Croate‘‘.

Maksimović je ipak istaknuo kako poštuje odnos s Barriom i prvo će se čuti s njime. Ukoliko Barrio bude otvoren za okršaj, ‘‘Limp‘‘ će također pristati i onda je sve na FNC-u. Nismo dugo čekali da se ‘‘Limp‘‘ čuje s ‘‘Croatom‘‘. Srpski borac danas je na svom Instagram profilu otkrio kako je prošao razgovor s FNC-ovim prvakom lake kategorije.

‘‘Dražene Forgaču, vadi pare. Upravo smo se usmeno dogovorili ‘Croata‘ i ja. Na tebi je da napraviš meč.‘‘, poručio je ‘‘Limp‘‘, a Dražen Forgač još je jučer izjavio da mu se jako sviđa ideja tog meča.

image

Instagram ‘‘story‘‘ Slobodana ‘‘Limpa‘‘ Maksimovića

Instagram (slobodan Maksimović)

Međutim, u cijelu priču uključio se još jedan borac. Radi se o Savi Laziću koji se zapravo nije ‘‘uključio u priču‘‘, nego se već dulje vrijeme proziva s ‘‘Croatom‘‘, ali do njihovog meča još uvijek nije došlo. Lazić se planirao boriti protiv ‘‘Croate‘‘ u ‘‘catchweightu‘‘ do 75 kilograma, ali Barrio je sada prvak kategorije do 70 kg i radije bi se borio u lakoj kategoriji. Lazić je na svom Instagramu sve prokomentirao.

‘‘‘Panchi‘ i njegov tim sada imaju promjene planova i ne sviđa im se ideja da se borimo u kategoriji do 75 kg. Sad je počeo postavljati zahtjeve, a koliko se sjećam, ‘catchweight‘ do 75 kilograma nije bio problem sve dok nisam pobijedio Ivicu (Truščeka). Nakon toga su se stvari očigledno promijenile. Koliko se sjećam, on je protiv Vase (Bakočevića) i Janketa (Aleksandar Janković) odradio mečeve u kategoriji do 75 kilograma. Ne znam u čemu je sada problem. Neka se izjasne Forgi (Dražen Forgač) i FNC. Nemam problem ako on (Barrio) ne želi meč, ali neka ne bude poslije pričica i prozivke, pa da se pravimo kao da se ovo nije dogodilo. Meni je svejedno gdje ćemo se boriti, ali ne znam je li ‘Panchiju‘ svejedno. Svi znaju da ako se budemo borili ja i ‘Panchi‘, te Vaso (BakočeviĆ) i Pejke (Filip Pejić), rasprodat ćemo svaku dvoranu. Ne zato što smo vrhunski borci, nego zato što se radi o dobroj priči koja će se prodati.‘‘, poručio je Lazić.

Pogledom na Lazićeve ‘‘storyje‘‘ na Instagramu, vidljivo je da on i ‘‘Croata‘‘ vode raznorazna prepucavanja preko privatnih poruka i bit će zanimljivo vidjeti tko će biti sljedeći protivnik Franciscu ‘‘Croati‘‘ Barriju.

Jedno je sigurno. Dražen Forgač trenutno ima slatke brige i opcija za sljedećeg izazivača u lakoj kategoriji neće nedostajati. Event u Beogradu vjerojatno će se održati tijekom petog mjeseca, a već je nekoliko vrhunskih potencijalnih mečeva u igri. Nestrpljivo iščekujemo rasplet i nadamo se da će FNC odraditi sjajan posao s uparivanjem svojih boraca.

Linker
15. travanj 2024 09:04