Regija

Aleksandar Janković ponovno prozvao ‘Panteru‘ na društvenim mrežama, hoće li FNC napokon ugovoriti taj meč?

Aleksandar Jankovic (lijevo) i Stanislav Krofak (desno)

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, @ALEKSANDAR_MMA_994/@STANISLAV_PANTERA_KROFAK)
Iako nisu vrhunski borci kvalitetom, ‘hype‘ koji mogu stvoriti se ne smije ignorirati

Još jedan regionalni MMA dvoboj ponovno je u najavi. Srpski borac, Aleksandar Janković, od čelnika FNC-a je prošlog rujna (deveti mjesec) zatražio ‘lagan meč’ te je preko Instagram storyja označio Stanislava ‘Panteru’ Krofaka, a on mu je ekspresno odgovorio te mu je poručio da je spreman odmah se boriti protiv njega.

‘Forgy (Dražen Forgač), hoćeš li mi ikad dati lagan meč?‘ napisao je tada Janković uz sliku Pantere, koji je na to odgovorio: ‘Za tebe spreman odmah!‘ uz salve smijeha.

Meč se ipak nije održao, no sada se Janković ponovno oglasio na društvenim mrežama te je nanovo aktualizirao ovaj meč, upitavši FNC organizaciju:

‘Pitajte organizaciju zašto ne organiziraju ovaj meč već tri eventa, a Krofak i ja smo zainteresirani‘, kazao je, a zatim podbadao Panteru:

‘Beograd je idealan, čujem da Pantera ima dosta obožavateljica ovdje‘, nadovezao se.

image

Jankovic Instagram story

SCREENSHOT (INSTAGRAM, @ALEKSANDAR_MMA_994)

Janković je posljednji meč upisao u siječnju (prvi mjesec) ove godine kada je na Centurion FC u prvoj rundi nokautirao bivšeg protivnika svog timskog kolege Vase Bakočevića, Kirila Medvedovskog. S druge strane, Krofak je posljednji meč odradio prije tri tjedna u Areni Zagreb gdje je otvorio FNC 11 event porazom sudačkom odlukom od osječkog talenta Marina Mikulića.

Iako nisu vrhunski borci kvalitetom, ‘hype‘ koji mogu stvoriti se ne smije ignorirati te će biti zanimljivo vidjeti hoće li FNC imati sluha za ovaj meč kada će održavati event u Beogradu.

Linker
30. travanj 2024 04:20