Regija

Dražen Forgač o receptu za uspjeh u MMA-u: ‘Tako minimalno 3000 dana i onda ste spremni za nešto ozbiljnije‘

Dražen Forgač

 Screenshot (instagram, Dražen Forgač)
Poznati hrvatski MMA trener i menadžer odgovarao je na pitanja fanova putem svog Instagram profila

Čelnik FNC-a i glavni trener zagrebačke ATT dvorane nerijetko putem svog Instagrama odgovara na pitanja od strane svojih pratitelja. S obzirom na veliko iskustvo i podosta veliku popularnost među regionalnom zajednicom, Forgaču nikada ne nedostaje zanimljivih pitanja.

Često se ta pitanja dotiču FNC-a i potencijalnih mečeva koje bismo mogli gledati tijekom narednih FNC-ovih evenata. Međutim, jučer je Dražen Forgač zaprimio i jedno vrlo zanimljivo pitanje na koje je odgovorio iz trenerske perspektive.

‘‘Koji bi savjet dao nekome tko želi uspjeti u ovom sportu?‘‘, pitanje je upućeno Forgaču, na što je Forgač odgovorio sa zanimljivim savjetom.

‘‘Svaki dan mora biti projekt za sebe, isplaniran do svakog posljednjeg detaljan i usmjeren isključivo na to kako postati boljim borcem. I tako minimalno 3000 dana, a onda ćeš biti spreman za nešto ozbiljnije.‘‘

image

Forgačev savjet putem Instagram storyja

Screenshot (instagram, Dražen Forgač)

Nerijetko slušamo kako je za uspjeh u borilačkom sportu potrebna velika volja i maksimalna posvećenost. Zapravo je tako u svim sportovima ukoliko želite doseći najvišu razinu, a Dražen Forgač svjedočio je mnoštvu velikih talenata koji su prolazili kroz njegovu dvoranu, ali zbog nedovoljne posvećenosti nisu ispunili svoj potencijal.

Stoga ne čudi da je Forgač kao ‘‘recept za uspjeh‘‘ istaknuo upravo maksimalnu posvećenost svakog dana, a nadamo se da će mu dvorana biti ispunjena borcima koji će poslušati takav savjet.

Linker
27. travanj 2024 21:02