Regija

Druga strana priče - javio se Jurišićev tim: ‘Nekoliko sati kasnije napali su nas i u restoranu!‘

Shamil Musaev i Bojan Mihajlović
 Screenshot (KSW)
‘Pozdravljamo ih i poštujemo kao borce, ali ovo je samo nastavak njihove sramote‘

Menadžer Shamila Musaeva Ivan Dijaković snimkom iz drugog kuta ukazao je na to da je Uroš Jurišić odgovoran za prvi fizički kontakt nakon proglašenja pobjednika zanimljivog okšaja koji se odvio na KSW-u 58, no na Facebook stranici Bojana Mihajlovića pronašli smo razmišljanje druge strane, ali i neke nove detalje. Uključujući i to da je, navodno, još jedan incident izbio nekoliko sati kasnije.

Na stranici umirovljenog srpskog borca, a danas poznatog menadžera koji se nalazio u Jurišićevom kutu, u podužoj je objavi stajalo da smo u Lodzu, gdje se u subotu održala spomenuta priredba, vidjeli "sramotan napad na Uroša i njegov tim".

Poruku vam prenosimo u cijelosti:

"Nakon borbe čovjek koji je bio u pratnji Shamila Musaeva prijeti Urošu Jurišiću. Nakon toga Bojan Mihajlović i Urošev tim pozivaju Ivana Dijakovića iz UFD Gyma da reagira, budući da su dobili pobjedu, da su u pitanju sportaši i da je borba gotova te da nema potrebe za tim. Dok je Ivan Urošu pokazao gestu prstom i nakon toga se samo sklonio i nije dalje sudjelovao.

U isto vrijeme, nakon geste koju je i dagestanski borac pokazao nakon proglašenja, Uroš je prišao da pozdravi Musaeva nakon svega, što se vidi i po njegovom govoru tijela. On je vrhunski profesionalac i nije pokazao niti jedan agresivan pokret kojim bi ugrozio maloprijašnjeg protivnika. Musaev nesportski reagira i bez povoda ruši Uroša na pod gdje ga potom i udara. Nakon toga nastaje kaos.

Naglašavamo da nitko iz Uroševog kuta nije udario nikoga u kavezu, samo su tijelom branili svog borca, jer su ga udarala trojica Dagestanaca, što se može vidjeti na snimkama. Zaista je čudno i da ga je udarao Abus Magomedov (veliki sportaš i PFL finalist) uz još dvojicu ljudi u odjelima.

KSW organizaciji ne priliči da dozvoli nešto ovakvo na svojoj manifestaciji i nadamo se da će zbog nesportskog poteza o kojem naveliko pišu i domaći i strani portali Musaev biti kažnjen, jer pobjede se ovako ne ostvaruju!

Posao boraca je da se bore i promoviraju meč - u tjednu borbe, na vaganju i u samom meču... Treneri služe da smiruju svog borca i motiviraju ga u meču te da ga bodre poslije eventualnog poraza ili pohvale poslije velike pobjede, ali nikako ne smiju dolijevati ulje na vatru!

Da dodamo, nakon svih onih nemilih scena u KSW-ovom kavezu, nakon same borbe, kada je Musaev nesportski i nečasno napao Uroša Jurišića, još jedan incident dogodio se nekoliko sati kasnije.

Iako pozdravljamo i poštujemo Abusa i Shamila kao borce, ali ovo je samo nastavak njihove sramote.

Shamil Musaev i Abus Magomedov napali su Uroša i njegov tim još jednom, u restoranu, kada su momci došli nešto pojesti i to platiti - Musaev je uzeo flašu kako bi udario Uroša.

Još jednom, ponašali smo se krajnje profesionalno i nismo reagirali na provokacije i napade samo zbog dva momka iz našega tima koji se za svoje karijere bore kao lavovi, jedan u UFC-u i drugi u KSW-u.

S druge strane, više od ovoga ne možemo, sljedeći put možda budemo primorani da se obranimo na svoj način", stajalo je na Facebook stranici Bojana Mihajlovića.

Linker
19. travanj 2024 21:29