Regija

Duško Todorović povodom novog UFC nastupa: ‘Borba sigurno neće otići do sudačke odluke‘

Duško Todorović

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Duško se dotaknuo i činjenice da će mu po prvi puta u UFC-u u kutu biti njegov trener

Srpski borac srednje kategorije Duško Todorović ovog vikenda nastupa na UFC Fight Night 212 priredbi gdje će odraditi svoj šesti nastup u najjačoj promociji. Trenutno ima dvije pobjede i tri poraza, no UFC ga uistinu nikad nije štedio kada su u pitanju protivnici.

U svom trenutno posljednjem nastupu poražen je od Chidija Njoukanija nokautom u prvoj rundi, a meč prije toga je pobijedio Makija Pitola tehničkim nokautom. Borio se Duško i protiv Gregoryja Rodriguesa prošle godine, no nažalost taj je meč izgubio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Još su dva dana ostala do priredbe, a Duško se već nalazi u Las Vegasu gdje trenutno obavlja medijske obaveze. U jednom od intervjua se dotaknuo svog subotnjeg protivnika i njegovog stila koji ga čeka za dva dana:

‘‘Mislim da će to biti velika razlika (trener će mu biti u kutu po prvi put). Utjecat će na mene da ne radim glupe greške. Stvarno je velika razlika kada imate trenera koji vam između rundi govori što trebate raditi, isto kao i prije borbe. Smiješno je bilo, slao je poruke drugoj osobi u kutu te je gledao borbu. Napisao mu je da se pazim laktova, tako da znate o čemu govorim‘‘, rekao je Duško za MMA Junkie.

‘‘Ako uzmemo u obzir moj stil i Jordanov, borba vrlo vjerojatno neće ići do sudačke odluke, a siguran sam da ćemo se obojica pobrinuti za to. Kao što sam i rekao, stilski je odličan meč i veselim mu se‘‘, zaključio je Duško.

Inače, Duško se bori ove subote protiv Jordana Wrighta koji ima isti omjer pobjeda i poraza u UFC-u kao i Duško.

Linker
26. travanj 2024 04:45