Regija

Fanovi Petra Milasa okupirali Yokin profil, oglasio se Plazibat: ‘Dobit ćeš batine, to je obećanje‘

Petar Milas
 VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix
Sve smo bliže petku koji donosi borbu između Petra Milasa i Tonyja Yoke

Hrvatskog neporaženog boksača Petra Milasa (15-0-0, 11 KO) u petak čeka borba karijere. 26-godišnji Splićanin na Roland Garros stadionu u Parizu snage će odmjeriti s olimpijskim prvakom iz Rio de Janeira, Tonyjem Yokom (10-0-0, 8 KO). Radi se o najvećem meču nekog hrvatskog boksača u zadnjih desetak godina, a Milasovi fanovi daju sve od sebe da taj meč ne padne u drugi plan jer istog dana nastupa i ponajbolji hrvatski boksač Filip Hrgović. ''El Animal'' će istog dana rukavice ukrstiti s neporaženim Crnogorcem Markom Radonjićem (22-0-0, 22 KO).

Fanovi Podcast Inkubatora, takozvani ''Reptili'' odlučili su pružiti podršku Petru Milasu na sebi svojstven način. Naime, njihova uobičajena praksa je okupirati nekoliko Instagram objava komentarima u kojima pretežno ostavljaju ''emoji'' guštera (reptila), a nerijetko ostave i pokoju ''prijetnju'' u skladu s njihovim internim humorom. Tako niti Tony Yoka nije pošteđen napada ''Reptila'' na svom Instagram profilu, a među onima koji su komentirali Yokine objave pronašao se i trenutno najbolji hrvatski kick-boksač, Antonio Plazibat.

''Bit će tebi maraton kad kreneš bježati iz ringa kada po tebe dođe reptilska vojska. Traži rezervu odma. Reći ću ti odmah, nisi trebao ovu borbu, na**bat ćeš.'', napisao je Plazibat na promo video francuskog boksača koji je u opisu objave napisao ''Ovo je maraton''

image
Komentar Antonija Plazibata
Instagram (tony Yoka)

Hrvatski kick-boksač oglasio se na još jednoj objavi Tonyja Yoke. Plazibat je Yoki uputio jasnu poruku.

''Dobit ćeš batine, to nije prijetnja, to je obećanje!!'', a zatim je dodao još jedan komentar napisavši:

''Šta glumiš da ne vidiš komentare?'', priloživši u svakom komentaru nekoliko ''emojija'' guštera.

image
Komentari Antonija Plazibata
Instagram (tony Yoka)

Hrvatski MMA borac teške kategorije te ujedno i finalist ovosezonskog PFL-ova turnira u teškoj kategoriji, Ante Delija također je ostavio jedan komentar, no on nije nikakvu poruku uputio francuskom borcu, već je samo ostavio nekoliko ''emojija'' guštera.

Petru Milasu sigurno puno znači ovakva podrška i sjajno je vidjeti kako su se domaći borci i navijači ujedinili u zajedničkom pokretu podrške za hrvatskog boksača. Naravno, glavni dio posla je na Milasu kojeg u petak čeka izuzetno težak meč.

Linker
26. travanj 2024 04:16