Regija

Fight Nation Championship pomaknuo datum finala Armagedona

Nino Škrijelj vs. Gordan Lovrić
 Bruno Konjevic / CROPIX
Finalna priredba prvog FNC Armagedon turnira održat će se tri tjedna kasnje nego je planirano

Zbog trenutne epidemiološke situacije u Hrvatskoj i regiji, Fight Nation Championship odlučio je odgoditi svoju veliku priredbu, ujedno posljednju ovogodišnju, finale FNC Armagedon turnira. Ono se prvobitno trebalo održati 21. studenog, no pomaknuto je za tri tjedna te je novi datum 12. prosinca. Iz organizacije se nadaju kako je to termin kojeg će cijela situacija oko COVID-19 bolesti biti bolja. U tom slučaju bi postojala mogućnost povratka publike u dvorane, bez čega ova manifestacija sigurno ne bi izgledala jednako dobro.

FNC je za finale, osim četiri turnirske borbe, ranije najavio nastupe jakih regionalnih imena poput Filipa Pejića, Francisca Barrija, Ivice Truščeka, Karla Caputa i Adriane Vuković! Spominjao se broj od šest "superfight" borbi koje bi trebalo dodatno začiniti finala turnira koji je digao regiju na noge. Mnogi mladi borci su se promovirali, borbe su bile sjajne te potezi boraca još bolji, čime se pokazalo kako je ovaj princip turnira izuzetno zahvalan. Nakon Hrvatske MMA lige te FFC Futuresa, regija ponovno ima priliku pratiti MMA natjecanje kroz koje može upoznati nove borce, dok se isti imaju priliku predstaviti širokom auditoriju.

U finalu perolake kategorije gledat ćemo duel Nine Škrijelja i Danijela Bažanta, što je zapravo revanš njihovog duela iz prvog kola. Bažant je tada slavio u neizvjesnoj borbi, a Crnogorac je dobio priliku vratiti se u turnir nakon otkazivanja Matea Bolfana te je slavio u polufinalu. U lakoj kategoriji za titulu će se boriti Patrik Čelić i Marko Bojković, a to je borba koja oko sebe ima zapravo najviše pažnje. Finale velter kategorije donosi zagrebački ogled Jakoba Kosića iz ATT-ja i Marka Ostaneka iz Ban Teama, dok je poslastica za MMA sladokusce finale srednje kategorije između Andija Vrtačića i Đanija Barbira.

Objavljuje Fight Nation Championship u Utorak, 3. studenoga 2020.

Linker
24. travanj 2024 22:59