Regija

Filip Pejić ‘Kolom isprika‘ isprozivao Bakočevića: ‘Hoće li mu puknuti kvadriceps ili će cvilit kao kuja?‘

Filip Pejić

 Screenshot (youtube, Podcast Inkubator)
Tenzije među dvojicom regionalnih boraca samo dodatno rastu iz dana u dan

Meč Filipa Pejića i Vase Bakočevića vrlo vjerojatno ćemo gledati u nekoj fazi 2023. godine, ali još uvijek nije poznato točno kad. Pretpostavlja se da bi FNC-ov event u Beogradu mogao biti event na kojem ćemo imati prilike pogledati ovaj zanimljivi regionalni obračun.

Pejić i Vaso već neko vrijeme se prozivaju i tenzije konstantno rastu. Kako rastu tenzije, tako raste interes regionalnih MMA fanova. Vaso Bakočević inače je jedan od najpopularnijih MMA boraca u regiji, dok je Filip Pejić svakako jedan od atraktivnijih boraca na našem području.Sve to samo daje dodatnu draž ovoj borbi.

Ipak, prozivke su se donekle stišale kroz proteklih par tjedana, sve do danas i nove objave Filipa ‘‘Nitra‘‘ Pejića. ‘‘Nitro‘‘ je na vrlo zanimljiv način uputio provokaciju u smjeru Bakočevića.

Pejić je objavio zanimljivu ilustraciju na kojoj se nalaze on i Vaso Bakočević te se spremaju zavrtiti svojevrsno ‘‘kolo sreće‘‘, odnosno ‘‘kolo isprike‘‘ kako ga je Pejić nazvao. Filip time aludira da Bakočević uvijek vrti jedne te iste izlike za svoje poraze, a one su navedene na spomenutom kolu isprika.

‘‘Večeras, samo za Vas, prva epizoda novog zabavnog showa - ‘KOLO ISPRIKE‘. Emisija u kojoj gostuju oni koji vole puno pričati, a najbolje im ide izmišljanje isprika nakon što se predaju u kavezu. Naš prvi gost je kralj izgovora, predaja i odustajanj, Vaso ‘Psycho‘ Bakočević!‘‘, između ostaog napisao je Pejić u svojoj objavi te je dodao da se strpimo još prije mjeseci prije nego saznamo koju će ispriku Vaso odabrati nakon njihovog meča.

To je samo dodatna potvrda da je Pejić itekako zainteresiran za ovu borbu. Što se Vase Bakočevića tiče, za njeg odavno znamo da je zainteresiran boriti se bilo kad, bilo s kim i bilo gdje. Preostaje nam sačekati službenu datum, lokaciju i promociju u kojoj ćemo se boriti, a nema sumnje da će ovaj meč biti vrlo primamljiv MMA publici u našoj regiji.

Linker
23. travanj 2024 10:37