Regija

Filip Pejić promijenio mišljenje: Spreman je obračunati se s Vasom Bakočevićem, ali ne u Puli

Filip Pejić

 Instagram (filip Pejić)
Hrvatski borac iz zagrebačkog ATT-ja u kavez se planira vratiti tek krajem godine

Prozivke na relaciji Filip Pejić - Vaso Bakočević jedna su od glavnih FNC priča proteklih dana, iako je promocija najavila nekoliko vrhunskih mečeva.

‘‘Psihopata‘‘ je proteklog tjedna otkrio kako mu je otpao meč protiv Francisca ‘‘Croate‘‘ Barria koji se neće stići oporaviti od loma šake, a Vaso je odmah prozvao Filipa Pejića kojeg vidi kao idealnog protivnika za FNC u Puli.

Pejić je ubrzo odgovorio preko Instagram storyja te je naveo kako ima druge planove koji se tiču KSW-a.

‘‘Meč s Vasom MMA fanovi morat će pričekati. Neka prvo pobijedi ‘Croatu‘. On (Vaso) ima puno pratitelja, ali nije me oduševio kao borac, nego kao brbljavac.‘‘, poručio je Pejić između ostalog te je dodao da ga očekujemo u borilištima krajem godine.

Bakočeviću odbijenica nije dobro sjela. Nastavio je prozivati Pejića, isticao je broj pratitelja koji imaju na društvenim mrežama te je navodio kako bi Pejić njega zapravo trebao tražiti za meč.

Danas je došlo do preokreta i Filip Pejić ponovno se oglasio putem ‘‘storyja‘‘ na Instagramu.

‘‘Vaso, smrade jedan. Ja i ti na sljedećem FNC-u, poslije Pule. Prihvati, prihvati smrade.‘‘, poručio je Pejić, dok se ubrzo oglasio i Bakočević.

‘‘Pejiću, u zadnji deset mečeva, devet puta dobio si po pi***. Što se kur*** kad si pesak‘‘

Pejić trenutno jeste u nizu od tri uzastopna poraza, ali njegov učinak kroz posljednjih deset mečeva (4-5-1) nije ipak toliko loš kao što Bakočević govori. U svakom slučaju, sada obojica pokazuju interes za međusobnim obračunom, ali čini se kako Pejić nije spreman odraditi meč sve do kraja ove kalendarske godine.

Linker
18. rujan 2023 18:06