Regija

Vaso Bakočević ponovno opleo po Filipu Pejiću: ‘Posljednji protivnik te je poslao na rekonstrukciju lica‘

Vaso Bakočević i Filip Pejić

 Screenshot (youtube, Psycho Tv By Vaso Bakočević), Instagram (filip Pejic)
Vaso mu je zamjerio i neke druge stvari osim odbijanja meča

U sedmom mjesecu smo prenosili kako su dva regionalna borca zaratila preko društvenih mreža. Radi se o Vasi Bakočeviću i Filipu Pejiću, no nakon što su jedan drugoga par puta prozvali, tu je priča stala.

No, izgleda da je dobila svoj nastavak jer je Vaso na svom YouTube kanalu objavio video u kojem nije imao lijepe riječi za hrvatskog borca. Podsjećamo, prošlog se mjeseca Vaso umirovio iz MMA sporta nakon što je poražen za 90 sekundi, a prošlog je vikenda boksao protiv poljskog glumca te je pobjedu odnio vrlo lagano.

‘‘Ja ne znam odakle nekim ljudima samopouzdanje. Da vidite vi to ku**čenje, morate da pazite kako se njima obraćate. Uzet ćemo za primjer Filipa Pejića. Našeg prijatelja iz Zagreba. Znači Filip Pejić u posljednjih šest mečeva ima pet poraza. Lik se bori jednom do dvaput godišnje, u tih pet poraza on je uspio i da bude nokautiran, i udavljen uspavan i tako isprebijan da se ne bori već godinu dana jer ga je posljednji protivnik poslao na rekonstrukciju lica‘‘, rekao je Vaso.

‘‘Pazite sad ovo, taj lik se ku**i. Izazovem ja Pejića i meni lik odgovori ovako; ma kakav superfight, šta ćeš ti sa mnom. Pejiću, ja ne znam što je s tobom. Ja ne znam drogiraš li se ti, šta si ti umislio. Prijatelju, ti trebaš moliti meč sa mnom. Kaže ima neke druge planove. Kakve planove Pejiću majke ti, nećeš se valjda vraćati u UFC? U KSW imaš rekord 1-5, ali borio si se sa ozbiljnim borcima‘‘, nastavio je.

‘‘Pošto Pejić nema gram mozga, netko iz njegove ekipe tko ima, vjerojatno Dražen Forgač, ga je posavjetovao da treba uzeti meč sa mnom jer tu nema što izgubiti. Zatim me je prozvao, onda su to svi prenijeli i ljudi su komentirali neki za mene, a neki za njega. Onda je Pejić ljudima u komentare stavljao traktore što nisam shvaćao, a onda su mi rekli što to znači.‘‘

‘‘Mi smo dobri sa svim dečkima iz ATT-a, od Forgača i Dropca i one mlađe djece, onda imate dva izroda kao što su Pejić i ‘Panchi‘ koji pričaju o ratu. Pejić je izrazio želju da se borimo u Osijeku u desetom mjesecu, do tad će se valjda oporaviti jer mu je lubanja pukla. Ne može Pejiću, ne radi se meni deseti mjesec. Idem na Maldive. Ti ćeš mene čekati i moliti za meč‘‘, rekao je na kraju.

Linker
15. travanj 2024 16:27