Regija

Filip Pejić prozvao KSW-ovog prvaka: ‘Rat nije završio, imamo nedovršenog posla‘

Filip Pejić
 KSW
Hrvatski je borac poslao jasnu poruku čelnicima KSW-a, ali i novopečenom prvaku

Filip Pejić pozorno je pratio zbivanja na prošlog vikenda održanom KSW-u 58, sve od prve borbe u kojoj je nastupio njegov timski kolega Francisco Barrio pa do one posljednje u kojoj je Salahdine Parnasse branio svoj pojas iz perolake protiv starog Pejićevog znanca Daniel Torresa.

Francuski borac u taj je meč ušao kao veliki favorit u očima kladionica, ali je Torres iznenađujuće slavio nokautom u prvoj rundi.

Iako je nokauter iz zagrebačkog American Top Teama vjerojatno i prije razmišljao o poravnavanju računa, onoga trenutka kada je Torres preuzeo pojas, ta je ideja postala još privlačnija pa je tako 'Nitro' i javno podijelio svoju želju poručivši novopečenom prvaku da "rat nije završio" i da s njim "još uvijek ima nedovršenog posla".

Podsjetimo, Filip i Daniel obračunali su se u studenom 2019. godine na KSW-ovom spektaklu u zagrebačkoj Areni. Tog je dana Torres odnio pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom, a Pejić je u jednom kasnijem Intervjuu za Fight Site otkrio kako u tu borbu nije ušao mirne glave.

"Prije borbe sam imao težak trenutak jer mi je majka umrla dva mjeseca ranije. Unatoč tome, odlučio sam ući u borbu te sam si stavio neke terete na leđa s mišlju kako idem pobijediti za nju. No, to nije lako nakon tako teškog životnog trenutka. U borbu sam ušao ranjen. Gurao sam sebe prije borbe, no misli iz glave ne izlaze tako lako. Bio je tog dana bolji i svaka mu čast na tome. Nisam mogao odgovoriti na to što je ponudio", komentirao je tada Pejić.

Od tog je susreta Filip u jednom vrlo uzbudljivom dvoboju upisao poraz od Romana Szymanskog u lakoj kategoriji, a potom je gorak okus iz tog meča isprao brutalno nokautiravši Sebastiana Rajewskog za samo 11 sekundi.

S druge strane, Torres je poslije Filipa upisao još dvije pobjede. Prvo je podijeljenom odlukom svladao Maxa Cogu, a potom i nokautirao prvaka Parnassea.

Torres vs. Pejić 2, što kažete na tu ideju?

Linker
25. travanj 2024 07:58