Regija

Filip Pejić se javio nakon operacije i otkrio koje je važne odluke za nastavak karijere donio

Filip Pejić

 Ksw
U samo 15 sekundi preokrenula se cijela Filipova borba protiv Polaka Smielowskog

Činilo se da je Filip Pejić napokon odradio jednu KSW borbu onako znamo da on na račun svog talenta i uloženog rada može. Kontrolirao je borbu protiv Davida Smielowskog, no nije odustajao od namjere da borbu završi te da na takav način svima koji borbu gledaju priušti maksimalno uzbuđenje. Nažalost, ta želja na kraju ga je koštala. Danas možda razmišlja o tome kako je borbu mogao mirno privesti kraju, no nema vraćanja. Odradio je sve ratnički pa je nažalost i ratnički pao.

Na kraju nije doživio samo poraz nego i ozljedu zbog koje prije svega otpada njegov planirani nastup na FNC 5 priredbi, ali zapravo će mu trebati podosta duže vremena za povratak u borilište. To smo mogli pretpostaviti već po izgledu njegovog lica na kraju borbe, a sad je iz bolničkog kreveta on to sam i potvrdio. Obrativši se fanovima donio je važnu odluku, prije svega na račun prihvaćanja borbi za koje neće imati puni pripremni kamp, a kakve su u slučaju njegove KSW karijere već postale gotovo pravilo.

"Pozdrav ljudi. Drugo je jutro nakon operacije i osjećam se dobro, želim se zahvaliti svim fanovima. Primio sam puno poruka podrške i ne mogu odgovoriti na sve njih. Borba je gotovo 15 minuta tekla onako kako sam htio i onda sam u posljednjih 15 sekundi doživio lom jagodične kosti i nisam više ništa vidio. Borba se tako u jednoj sekundi okrene na drugu stranu. Jako sam tužan zbog toga, ali vjerujem da su svi uživali u mojoj borbi. Ovo je svakako posljednji put da sam spreman prihvatiti 'short notice' borbu. Sad se moje kosti moraju oporaviti i onda se mogu pripremiti za novu borbu. Za šest mjeseci mogu ponovno u borilište i bit ću spreman. Sve vas volim", napisao je Pejić uz zahvalu svom American Top Team timu na svemu što prolaze zajedno s njim. Dodao je i fotografiju svog trenutnog stanja.

image
Instagram

Ono što je negativno u svemu je činjenica da je "Nitro" doživio treći poraz u nizu i peti u posljednjih šest borbi. Sumnjamo kako je nagrada za borbu večeri neka prevelika utjeha, posebno jer bi nju gotovo sigurno dobio i da je borbu na kraju pobijedio.

Pred njim je sad dovoljno vremena da se oporavi, posloži prioritete te na kraju ostane pri odluci koju je naveo i u Instagram objavi unutar koje je objavio fotografije iz borbe. Prilike za pokazati se u pravom svjetlu svakako će biti.

Linker
20. travanj 2024 17:38