Regija

FNC 17 ostao bez jednog od najuzbudljivijih mečeva na ‘cardu‘: Protivnik Đanija Barbira otkazao je nastup zbog ozljede

Đani Barbir

 Screenshot (youtube, Fnc)
Nažalost, nastup ponajvećeg potencijala hrvatskog MMA-a sada je pod velikim znakom upitnika

Loša vijest dolazi od strane FNC organizacije. Vodeća regionalna MMA organizacija danas je potvrdila otkazivanje jednog od najzanimljivijih mečeva na predstojećem FNC 17 eventu koji će se 1. lipnja (šesti mjesec) održati u Beogradu.

Đani Barbir i Nemanja ‘‘Koba‘‘ Nikolić ipak neće ukrstiti rukavice na spektaklu u Beogradu. Srpski borac otkazao je nastup zbog ozljede i tako smo ostali bez meča kojem se regionalna publika silno veselila.

Nikolić je inače član Fight Company tima, a između njega i Barbira postoji određeni animozitet koji se trebao razriješiti unutar kaveza. Dugo javnost iščekuje taj meč, ali čini se kako ćemo morati dodatno pričekati ili jednostavno nećemo nikada ni gledati taj meč.

Trenutno nije poznato što FNC organizacija planira napraviti nastavno na ovaj slučaj. Hoće li Barbir ostati na ‘‘cardu‘‘, može li se pronaći kasna zamjena? Vrijeme će pokazati, kao što ćemo s vremenom saznati i hoće li meč između ‘‘Kobe‘‘ i Đanija dobiti novi datum.

Barbira u kavezu nismo gledali od petog mjeseca prošle godine i nastupa na FNC 11 eventu u Areni Zagreb. Ponajveći talent hrvatskog MMA-a ne uspijeva uhvatiti konstantu nastupa i bit će velika šteta ako ostane bez meča u Beogradu. Sigurni smo da se maksimalno dao u pripreme i da je više nego željan nastupa, ali ozljede su sastavni dio ovog sporta i teško je zamjeriti Nikoliću jer je bio primoran otkazati meč.

Linker
13. lipanj 2024 06:48