Regija

FNC 3 ne može se održati na Zrću: Odlukom stožera cijeli program seli se u Zagreb!

Vaso Bakočević i Ivica Trušček
 FNC
Odlukom Stožera zabranjeno je održavanje FNC priredbe na Zrću te je program preseljen u Zageb

Samo dva dana prije nego je klub Noa na plaži Zrće trebao ugostiti poseban borilački spektakl, odnosno FNC 3 priredbu, Stožer civilne zaštite donio je odluku kojom se istima to onemogućava. Tako Fight Nation Championship ovim putem neće ostvariti svoj Fighting Island projekt u koji je jako puno uloženo te koji je isto tako jako puno obećavao i nema sumnje da su fanovi bili uzbuđeni oko toga što će se dogoditi.

"Sukladno preporukama za sprječavanje zaraze covid-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija od 22. srpnja 2020. godine te preporukama za sprječavanje zaraze bolešću covid-19 u ugostiteljskoj djelatnosti noćnih klubova te epidemiološkom mišljenju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za konkretnu priredbu, a uzimajući u obzir i sugestije i prijedloge Općine Kolan i Grada Novalje za događanja na područjima zabavnih zona Zrće i Kataralec, obavještavamo vas da trenutno nisu ispunjeni uvjeti za sigurno održavanje priredbe Fighting Island 31. srpnja 2020. godine u klubu NOA na plaži Zrće", glasi obavijest Stožera civilne zaštite upućena organizatorima.

Uzbuđenje fanova borbama ipak bi se trebalo zadržati, budući da će se sve planirane borbe održati u dvorani zagrebačkog American Top Teama, koja je već ugostila prve dvije FNC priredbe. Naravno, iz organizacije su razočarani ovim cijelim slijedom događaja, no niti blizu tome da potonu i odustanu od svega. Zapravo, brzom reakcijom itekako su potvrdili ozbiljnost svog cijelog projekta.

"Iako su ispoštivani svi epidemiološki standardi i propisi koji su trenutno na snazi, stožer je u zadnji tren odlučio zabraniti održavanje "Fighting Island" priredbe na Zrću! Međutim, to ne znači da se priredba 31.07. neće održati. Kako bismo svim zaljubljenicima u MMA priuštili ovaj odličan event, na kojem će nastupiti neka od najjačih imena regionalne MMA scene, priredbu selimo u Zagreb u dvoranu American Top Team Zagreb!", napisali su službeno iz Fight Nation Championship organizacije. Oni su također najavili povrat novca svima koji su kupili ulaznice.

Spomenuti program predvodi itekako uzbudljiva borba između Vase Bakočevića i Ivice Truščeka, a na programu ćemo moći pratiti borce poput Miloša Janičića, Ivana Erslana, Adriane Vuković, Francisca Barria, Donalda Ćosića te drugih velikih zvijezda i talenata regionalne MMA scene.

Linker
15. travanj 2024 16:50