Regija

FNC objavio aktere prvog ‘superfighta‘ u Bugojnu: Tomislav Sičaja ide na srpskog velteraša

Tomislav Sičaja

 Instagram (tomislav Sičaja)
U narednim danima saznat ćemo i ostala uparivanja

Ostalo je tri tjedna do finala FNC Armagedona u Bugojnu 22. srpnja (sedmi mjesec), a danas (subota) je potvrđena prva ‘superborba‘. Kao što je ranije najavljeno, nastupit će domaći predstavnik, Tomislav Sičaja (1-0), a obznanjeno je da će se boriti protiv srpskog predstavnika, Jovana Kandića (4-4)

Sičaja je svoju prvu profesionalnu borbu odradio 4. ožujka (treći mjesec) ove godine protiv Rolanda Szolnokija kojeg je pobijedio tehničkim nokautom u drugoj rundi na FNC 10 eventu koji je bio prvi van granica Hrvatske, a održao se u Ljubuškom. Ovog puta nasuprot njega stajat će puno iskusniji protivnik Kandić koji će debitirati za FNC. Trebao se boriti protiv Luke Milidragovića dok se Dubrovčanin još borio u FNC-u, no otkazao je zbog ozljede.

Posljednju borbu srpski velteraš odradio je u siječnju (prvi mjesec) ove godine kada je izgubio tehničkim nokautom od Feruza Pochaeva na Centurion FC - Glorias. Poseban izazov za Sičaju bit će to što je stilski potpuno drugačiji borac. Tomislav preferira stand-up borbu dok je Jovan u sve četiri pobjede do sada, slavio prisilivši protivnika na predaju.

Ovakav sukob stilova uvijek je garancija odličnih borbi, u kojima borci moraju biti spremni na svaki scenarij. Hoće li Jovan upisati još jedan submission u svoj rezime ili će pak Tomislav nastaviti neporaženi niz u FNC kavezu, ostaje nam pričekati 22. srpnja (sedmi mjesec) kada ćemo otkloniti svaku sumnju.

Sretno obojici!

Linker
20. travanj 2024 18:20