Regija

Nakon dva regionalna okršaja, FNC otkrio detalje trećeg ‘superfighta‘ u Bugojnu: Tariel Abbasov ide na perspektivnog Gruzijca

Tariel Abbasov (lijevo) i Peiman Haciyev (desno)

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, FNC)
Očekujemo najave ostalih mečeva u narednim danima

Ostalo je još točno dva tjedna do finala četvrte sezone FNC Armagedona koji će se održati u bosanskom Bugojnu 22. srpnja (sedmi mjesec), a malo po malo kompletira se "card". Nakon što su do sada objavljena dva "superfighta" u kojima će se suočiti Tomislav Sičaja i Jovan Kandić te Selver Mahmić i Nemanja Milaković, danas je organizacija potvrdila i treći meč na glavnom dijelu priredbe.

Kako je i ranije najavljeno, u FNC-ov kavez vraća se azerbajdžansko-izraelski borac Tariel Abbasov (7-0). Velika nada zagrebačkog ATT-a odradit će svoju drugu profesionalnu borbu u organizaciji nakon što je na FNC 10 ovog ožujka (treći mjesec) u Ljubuškom svladao Maura Paixaa gušenjem u prvoj rundi i pokazao o kakvom se talentu radi, a nasuprot njega u kavezu će stajati gruzijski prospekt Peiman Haciyev (9-3).

Haciyev je svoju karijeru gradio u manjim organizacijama, a posljednji je nastup odradio u travnju (četvrti mjesec) prošle godine kada je izgubio od Buraka Kizilirmaka nokautom u prvoj rundi na prvoj priredbi Sparta Championship Fightinga. Bio je podosta aktivan 2019. godine kada je upisao osam borbi te izašao sa sedam pobjeda, no od tog razdoblja ne bori se toliko često i pitanje je koliko će spreman doći u Bugojno.

Očekujemo najave ostalih mečeva u narednim danima, pri čemu prvenstveno želimo vidjeti tko će biti protivnik Ivanu Sičaji i Frani Brnadi, a možda nas organizacija iznenadi s još nekim mečevima, no i ova postava izgleda obećavajuće, a kako će to stvarno izgledati, saznat ćemo za točno dva tjedna.

Linker
20. svibanj 2024 07:08