Regija

FNC objavio da se vraća ‘Armagedon‘: Osam turnirskih i dvije superborbe nas čekaju krajem mjeseca

Marko Bojković
 

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
Za sad nije poznato o kojim borcima se radi

Nakon dvije vrlo uspješne sezone, FNC je najavio povratak odličnog turnira ‘Armagedon‘. Na svom Instagram profilu su objavili da će se prva priredba održati 29. srpnja (sedmi mjesec) u sportskoj dvorani u Zaboku.

Objavljene su i kategorije u kojima ćemo gledati borce u utrci za osvajanje turnira. Radi se o perolakoj (-66 kg), lakoj (-70 kg), velter (-77 kg) te srednjoj (-84 kg). Sudionici turnira za sad još uvijek nisu poznati, ali nadamo se kako će se oglasiti iz organizacije uskoro.

Upravo je ‘Armagedon‘ turnir bio platforma preko koje smo upoznali mlade i vrlo talentirane borce, a izrodio je čak i prvaka u perolakoj kategoriji Daniela Bažanta. Upoznali smo tako preko istog turnira i jednog od najvećih regionalnih talenata Marka Bojkovića, kojemu svi predviđaju svijetlu budućnost. Tu je još mnogo talentiranih boraca od kojih svakako treba izdvojiti i Marka Ostaneka, koji se originalno trebao boriti na prošlom FNC eventu, no borba je bila otkazana.

Ne sumnjamo kako će nas i ova sezona ‘Armagedona‘ upoznati sa još puno regionalnih talenata. Za sad je poznato kako će se na eventu održati osam borbi u sklopu samog turnira i dvije superborbe o kojima još uvijek ne znamo ništa.

Linker
17. travanj 2024 06:53