Regija

FNC objavio raspored kompletnog ‘fight weeka‘: Čeka nas jako zanimljiv program

FNC plakat

 Fnc
Nekoliko dana dijeli od nas spektakla u Beogradu, a poznat je kompletan tjedni program

Ušli smo u jako uzbudljiv ‘‘fight week‘‘ za sve fanove regionalne MMA scene. Ovaj vikend napokon ćemo gledati dugo najavljivani FNC 13, odnosno FNC-ov spektakl u Beogradu.

Najbolja hrvatska MMA organizacija gostovati će u Aleksandar Nikolić dvorani, poznatijoj pod nazivom ‘‘Pionir‘‘. Nešto manje od deset tisuća gledatelja očekuje se na tribinama ‘‘Pionira‘‘, a FNC je priredio fantastičan ‘‘fight card‘‘.

Nikola Joksović i Savo Lazić predvodit će event okršajem za titulu u velter kategoriji, ali najviše pažnje šire publike privući će sunaslovna borba večeri. FNC-ov prvak lake kategorije, Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio, odlazi na gostujući teren u Beograd gdje će se ponovno obračunati s Vasom Bakočevićem.

Barrio u tom meču neće braniti titulu prvaka, ali ogroman je animozitet među ovom dvojicom boraca. Animozitet je postojao još uoči njihovog prvog meča održanog u 9. mjesecu 2021. godine, a ‘‘Croata‘‘ je tada slavio ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi.

Svojevrsna mrlja ostala je na tom meču, jer Vaso Bakočević ozlijedio se na samom početku i ‘‘Croata‘‘ nije imao težak posao za doći do pobjede. Bakočević je uvjeren da bi meč drukčije završio bez te nesretne ozljede, a sada će imati priliku potvrditi svoje riječi.

S početkom ‘‘fight weeka‘‘, FNC je najavio aktivnosti koje nas čekaju tijekom tjedna. Program započinje od srijede s konferencijom za medije, a svaki naredni dan ponudit će nešto iz FNC-ovog repertoara.

Event je na rasporedu u subotu navečer od 20:00h, a svakako pratite i naš portal kako biste bili u tijeku sa svim aktualnostima vezanim uz ovaj spektakl. Jedva čekamo event, ali preostaje nam čekati još nekoliko dana!

Linker
11. travanj 2024 09:44