Regija

Izašli su koeficijenti za FNC 13, Joksović je ogroman favorit protiv Lazića, Barrio u prednosti nad Bakočevićem

Nikola Joksović i Savo Lazić

 SCREENSHOT/INSTAGRAM/FNC
U ponudi jedino nije meč između Borisa Stanića i Frana Luke Đurića (srijeda, 1.11.)

Brojimo sitno do nove priredbe u režiji FNC-a. Bit će ovo 13. veliki "event" najjače hrvatske MMA promocije, a prvi puta događaj će se održati u Srbiji, točnije u Beogradu. Dvorana Aleksandar Nikolić (Pionir) bit će dom devet MMA borbi koje zasigurno ne bismo smjeli propustiti.

Ako gledamo samo imena, ovo bi trebao biti najinteresantniji "fight card" do ovoga trenutka budući da ćemo većinom gledati regionalne okršaje. Tako će u glavnoj borbi večeri Nikola Joksović braniti svoj pojas velter kategorije protiv Save Lazića, tu je i najiščekivaniji okršaj, bolje rečeno revanš između Vase Bakočevića i Francisca Barria, tu su i novi nastupi Marka Bojkovića i Ivice Truščeka, FNC debiji Jovana Marjanovića i Marine Spasić...

Ovaj popis stvarno obećava, a nadamo se da će i isporučiti u subotu navečer. Tada ćemo vidjeti kakav je omjer snaga između gore spomenutih uparivanja, a do tada možemo samo nagađati. Ipak, da bi nam u tome bilo lakše, tu su kladionice. SuperSport objavio je svoju ponudu za ovaj "event" te možemo vidjeti da prema kvotama, nema previše izjednačenih mečeva.

U ponudi je osam mečeva, svi osim onog koji otvara priredbu između Borisa Stanića i Frana Luke Đurića, ali to je razumljivo s obzirom na to da je taj meč najavljen tek u ponedjeljak. Što se tiče ostalih borbi, treba istaknuti da je najveća razlika u meču između Nikole Joksovića i Save Lazića. Koeficijent na pobjedu prvaka jest 1,25, dok kvota na trijumf "Hitmana" iznosi 3,50. Što se tiče meča između "Psihopate" i "Croate", potonji je u prednosti s koeficijentom 1,45, a pobjeda Bakočevića jest na 2,50.

U okviru na dnu članka možete pogledati sve kvote za osam borbi. Napomena: ovo je rađeno u srijedu (1.11.) i tečajevi su podložni promjenama. Ponudu možete pregledati OVDJE.

FNC 13 - koeficijenti

Nikola Joksović vs. Savo Lazić: 1,25 - 3,50

Francisco Barrio vs. Vaso Bakočević: 1,45 - 2,50

Marko Bojković vs. Lucas Ananias: 1,30 - 3,30

Ivica Trušček vs. Jovan Marjanović: 3,30 - 1,30

Ognjen Babić vs. Axel Nobou: 1,45 - 2,50

Marina Spasić vs. Samin Kamal Beek: 1,35 - 2,00

Dino Suljkanović vs. Blažo Nikolić: 2,70 - 1,40

Aleksandar Vukosavljević vs. Miladin Kolarski: 1,65 - 2,10

Linker
30. travanj 2024 21:05