Regija

FNC otkrio lokaciju iduće priredbe, a poznato je i kad bi trebali gledati novi spektakl

FNC Armagedon

 Boris Kovacev/cropix
Čelnici hrvatske MMA promocije trude se imati aktivnu 2022. godinu

Nakon što je FNC prošle godine izašao s teritorija Zagreba te se eventima odlučio širiti i na ostale dijelove Hrvatske, praksa se nastavlja.

Ponajbolja regionalna MMA promocija na svojim društvenim mrežama otkrila je novo mjesto održavanja naredne priredbe. Grad na četiri rijeke, točnije Karlovac, bit će grad domaćin idućeg FNC spektakla pod nazivom FNC 6.

Nakon sjajnih priredbi na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, osječkom Gradskom vrtu i Sportskoj dvorani u Zaboku, Karlovac će također dobiti priliku ugostiti ponajbolje regionalne borce i mlade perspektivne talente.

Što se samog održavanja eventa u Karlovcu tiče, poznato je kako će priredba biti upriličena u lipnju (šesti mjesec). Za više informacija trenutno je prerano, no kroz naredni period organizatori će zasigurno polako otkrivati ''fight card'' koji nas čeka.

Podsjećamo, krajem prošlog mjeseca, FNC je dobio svog prvog prvaka. Daniel Bažant pobijedio je Ronyja Jasona i okitio se titulom prvaka perolake kategorije. Hoće li FNC na priredbi u Karlovcu dobiti još novih prvaka ili će Bažant prvi put braniti pojas, preostaje nam vidjeti. Bitno je napomenuti kako se ove godine ne planira održavanje FNC Armagedon turnira, ali nadamo se kako će se turnir vratiti sljedeće kalendarske godine.

Linker
24. travanj 2024 07:18