Regija

FNC potvrdio spektakl u pulskoj Areni: Čekaju nas tri borbe za pojas i najjači program do sada!

Oli Thompson vs. Ivan Vitasović

 Robert Fajt/CROPIX
FNC 7 event čeka nas početkom devetog mjeseca u Puli

Zagreb, Šibenik, Osijek, Zabok, Karlovac. To su gradovi koji su do sada ugostili priredbe Fight Nation Championshipa, najbolje domaće MMA promocije. Već u tjednu održavanja posljednje priredbe, organizatori su najavili kako će se sljedeći FNC-ov event održati u Puli.

Službena potvrda te vijesti danas je došla od strane same promocije. Na društvenim mrežama FNC-a objavljeno je kako će mjesto održavanja biti pulska Arena, a čini se kako nas čeka najveći spektakl do sada.

''Autentični ambijent, spektakularna produkcija, čak tri borbe za pojas FNC prvaka, svjetske MMA zvijezde i daleko najjači 'fight card' do sada, čekaju vas 3. rujna u Puli kada ćemo zajedno ispisati novu stranicu sportske povijesti.'', najava je promocije.

Podsjećamo, FNC je na dvije ovogodišnje priredbe okrunio svoja prva dva prvaka. Daniel Bažant u Zaboku je došao do titule prvaka u perolakoj kategoriji, a Ivan Vitasović prije dva tjedna u Karlovcu došao je do pojasa u teškoj kategoriji.

Oba borca dolaze iz pulskog Trojan Gyma i FNC s razlogom dolazi u Pulu. Momci koje trenira Zelg Galešić oduševljavaju u FNC-ovom kavezu, a sada će imati priliku nastupiti pred publikom u svome gradu.

Marko Bojković već je najavio svoj nastup na ovom eventu, a Dražen Forgač spominjao je kako će otkazani meč između Yannicka Bahatija i Marija Žgele biti prebačen na ovaj event. Nestrpljivo iščekujemo saznati kako će izgledati ostatak programa, jer prve najave puno obećavaju.

Datum održavanja priredbe je 3. rujna (deveti mjesec), a mora se priznati kako se radi o pomalo nezahvalnom terminu za MMA fanove. Naime, UFC tada dolazi u Europu, točnije u Pariz. Njihov event održat će se u terminu koji odgovara europskim fanovima i stoga bi moglo doći do preklapanja termina ovih dvaju priredbi. Regionalni fanovi morat će birati nešto od tog dvoje ili će jednostavno gledati oba eventa paralelno.

Linker
17. travanj 2024 04:11