Regija

FNC u Puli ostao bez ponajveće zvijezde: Marko Bojković otkazao je nastup zbog ozljede

Marko Bojković

 Instagram (marko Bojković)
Talentirani srpski borac već neko vrijeme se muči s ozljedom koljena

Težak udarac zadobio je FNC 7 event koji se u subotu (3.09.) održava u Puli. Jedna od najvećih zvijezda organizacije, Marko Bojković, otkazao je svoj nastup zbog ozljede.

Bojković ozljedu koljena vuče još od trećeg mjeseca. Tada je pod ozljedom odradio meč protiv Luke Giorgadzea i svejedno je dominantno došao do pobjede. Nakon toga uslijedilo je vrijeme za oporavak, a Bojković i njegov tim objavljivali su kako se Marko oporavlja ekspresnom brzinom i da je pomalo nevjerojatno kako brzo oporavak teče.

Nažalost, čini se kako je došlo do nekih novih komplikacija i FNC je na svojim društvenim mrežama objavio kako je Arlen ‘‘Benks‘‘ Ribeiro ostao bez meča s Bojkovićem, no ekspresno je pronađena zamjena za talentiranog srpskog borca.

Kerker ‘‘Capoeira‘‘ Silva (6-3-0 prema Sherdogu) bit će novi protivnik Arlenu Ribeiru (11-4-0). Radi se o brazilskom borcu koji u posljednja tri nastupa ima jednu pobjedu i dva poraza. Posljednji nastup odradio je u trećem mjesecu 2019. godine, a nokautom u četvrtoj rundi izgubio je od Davida Herrere.

Kerker prema navodima FNC-a posjeduje crni BJJ pojas, a iza njega je i zavidan broj muay Thai i kickboxing mečeva. Dakle, radi se o borcu potkovanom u svim segmentima i mogao bi ovo biti zanimljiv meč.

Naravno, regionalna publika željno je iščekivala novi nastup Marka Bojkovića, ali mladi srpski borac morat će sanirati svoju ozljedu do kraja, a želimo mu što brži povratak u kavez.

Linker
18. travanj 2024 08:26