Regija

Forgač objavio: U 2023. FNC će svaki mjesec održati po jednu priredbu! Proći će cijelu regiju

Marko Bojković
 

 DAMIR KRAJAC Cropix
Osim priredbe svaki mjesec gledat ćemo i četvrtu sezonu Armagedona, a bit će tu i amaterskih turnira

2022. godina bila je jako dobra za FNC. Održali su čak sedam priredbi, a bilo je tu još i nekoliko amaterskih turnira tako da nema dvojbe da je iza domaće promocije jedna odlična godina.

Započeli su sa FNC 5 priredbom u Zaboku koja je po mnogima najbolja koju je FNC pružio otkad su na sceni, a priredbom u pulskoj areni podigli su ljestvicu u svakom smislu. Na FNC 5 Daniel Bažant se borio protiv Ronyja Jasona, bivšeg UFC borca za titulu perolake kategorije, a nakon pet rundi kojih se ne bi postidjele ni najbolje svjetske promocije u Pulu je odnio pojas.

FNC 6 u Karlovcu je također bila odlična priredba, a Bažantov timski kolega Ivan Vitasović je u Pulu donio još jedan pojas nokautiravši Olija Thompsona. Legendarni Satoshi Ishii je također nastupio na toj priredbi, ali je i Vaso tu odradio svoj pretposljednji MMA meč.

FNC 7 u Puli je također bio vrhunski event, no FNC 8 je ipak bio nešto slabiji. No, organizacija je prošlog petka na odličan način završila godinu, no čelni čovjek Dražen Forgač jučer je objavio da se spremaju još veće stvari.

Jučer je Dražen odgovarao na pitanja pratitelja na svom Instagram profilu, a među njima je svakako bilo ono koliko će priredbi biti u 2023. Na radost regionalnih fanova, bit će ih 12! Svaki mjesec FNC nešto sprema, a proći će cijelu regiju.

image

Screenshot 1

Screenshot (instagram, Dražen Forgač)

U trećem mjesecu je na redu Slovenija, u četvrtom Beograd, u šestom Zadar, desetom Ljubuški, jedanaestom Sarajevo i dvanaestom Zagreb. Dobre vijesti su također da ćemo gledati četvrtu sezonu Armagedona, a bit će i amaterskih turnira.

Velika je ovo stvar za regionalni MMA i za regionalne borce, tako da vas pozivamo da nastavite podržavati FNC i u 2023. godini.

Linker
25. travanj 2024 09:22