Regija

‘‘Najbolja forma u kojoj sam ikad bio‘: Pogledajte kako Ishii izgleda prije novog boksačkog nastupa

Satoshi Ishii

 Instagram (satoshi Ishii)
36-godišnjeg Satoshija u petak čeka drugi profesionalni boksački meč

Borilačka karijera Satoshija Ishiija (1-0-0) zbilja je šarolika. Hrvatsko-japanski borac nekoć je bio judaš, okitio se zlatom na Olimpijskim igrama 2008. godine, a dugi niz godina nakon toga bavio se MMA-om.

Ponekad bi Ishii odrađivao i grappling mečeve, a kroz 2021. i 2022. godinu okušao se i u kickboksu. Dodatno je rezime obogatio boksačkim debijem koji je odradio u osmom mjesecu netom završene kalendarske godine.

Ishii se u Osaki borio protiv Shuho Takayame (1-0 uoči meča) i slavio je većinskom odlukom sudaca nakon četiri runde. Satoshi se neće zaustaviti na tome i ovaj tjedan čeka ga novi boksački nastup. Ishii će u petak (6. siječnja) nastupiti na novom eventu pod okriljem 3150 Fight organizacije, a čeka ga novi boksački meč.

Chang Soo Han bit će njegov protivnik, a radi se o 31-godišnjem južnokorejskom boksaču. Soo Han iza sebe ima jedan profesonalni nastup, a debitirao je u 10. mjesecu prošle godine. Tehničkim nokautom u drugoj rundi porazio je Jin Woo Choija koji je tada također debitirao.

Jasno da Ishii neće boksati s nekim visokorangiranim, vrhunskim boksačem, ali unatoč tome, Satoshi ništa ne uzima zdravo za gotovo i naporno se priprema.

‘‘Najbolja forma u kojoj sam ikad bio‘‘, napisao je Ishii na svom Instagramu profilu, priloživši fotografiju na kojoj se vidi sjajna fizička sprema.

Prema službenom plakatu 3150 Fight organizacije, početak eventa zakazan je za 13:00h, a priredba se održava u Osaki koja je osam sati ispred naše vremenske zone. Jednostavnom matematikom, event bi trebao započeti u petak od 5:00h po našem vremenu, a Ishiijev meč drugi je po redu.

Ishii je na svom Instagram profilu podijelio snimku na kojoj se vidi kako udara fokusere, a video možete pogledati ispod ovog teksta.

Linker
20. travanj 2024 17:00