Regija

(FOTO) Filip Pejić objavio fotografiju s bolničkog kreveta i kratkom porukom obratio se fanovima

Filip Pejić

 Screenshot (youtube, Ksw)
29-godišnji hrvatski MMA borac nije se dobro proveo sinoć u Varšavi

Poprilično bolan poraz pretrpio je Filip Pejić na sinoćnjoj KSW 67 priredbi. Hrvatski borac nokautiran je osam sekundi prije kraja meča, a bolji je bio domaći borac Dawid Smielowski. Poljaku je to bila deveta pobjeda u jednako toliko nastupa, a svaku je upisao prekidom.

Izuzev same činjenice da je izgubio, Pejić još više može žaliti za činjenicom da je izgubio dobiven meč. Naime, ''Nitro'' je bio bolji borac kroz većinu tog meča i samo osam sekundi dijelilo ga je od vjerojatne pobjede.

Borac zagrebačkog American Top Teama upisao je treći poraz zaredom unutar poljske promocije i nameće se pitanje što ga čeka u narednom periodu. Zanimljivo je kako bi Pejić trebao predvoditi i FNC 5 priredbu koja se 26. ožujka održava u Zaboku. Dakle, ''Nitro'' bi nakon teškog poraza trebao kročiti u kavez već za mjesec dana. Protivnik će mu biti Rony Jason, bivši UFC-ov borac, no i ovdje se sada nameću određena pitanja. Naime, Pejić je objavio putem Instagrama objavio sliku iz bolnice te je vidljivo kako je pretrpio veliku štetu.

''Šteta, dao sam sve od sebe'', njegova je kratka poruka koju je ostavio uz spomenutu fotografiju.

Koliko je smisleno nastupiti već za mjesec dana, odlučit će Filip zajedno sa svojim timom, jer oni ipak najbolje znaju što je ispravna odluka. Pojavi li se Pejić tako brzo ponovno u kavezu, nema se što drugo reći, osim da mu borbenost nitko ne može osporiti. Međutim, nadamo se kako će se Pejić vratiti starim navikama te da će ukoliko nastupi, napokon prekinuti svoj gubitnički niz.

Linker
01. svibanj 2024 05:10