Regija

(FOTO) KSW objavio poster koji otkriva mjesto i datum Soldićevog povratka!

 Screenshot (YouTube, KSW)
KSW se vraća u Lodz, a s 53. po redu priredbom u kavez najjače europske MMA promocije vraća se i Roberto Soldić!

KSW-ov prvak iz velter kategorije nastupit će na eventu koji nas čeka 21. ožujka. Poljaci još uvijek nisu otkrili tko bi to trebao biti protivnik ponajboljem hrvatskom borcu. Štoviše, preostalih informacija je jako malo, ali se zna da će na istom eventu nastupiti Mariusz Pudzianowski, ali i bivši teškaški prvak Karol Bedorf.

Poljska promocija objavila je ovu vijest tijekom prijenosa KSW 52 priredbe koja se održala u subotu navečer.

Soldiću će ovo biti prvi nastup otkako je u rujnu u Londonu jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Michała Pietrzaka. Brojni Soldićevi fanovi iz regije nadali su se da će borca iz UFD Gyma gledati na nedavno održanom spektaklu u Zagrebu, ali to se nije dogodilo.

"Razlozi radi kojih nisam nastupio na KSW-u 51 u Zagrebu su bili i privatni, ali i zdravstveni. Do sada nisam javno govorio o njima, a i sada bih to volio zadržati za sebe. No, zdravstveno sam sada dobro. Oporavio sam se i sve je u redu", otkrio nam je Soldić još prošlog mjeseca u ekskluzivnom razgovoru.

'RoboCop' je trenutno na nizu od četiri pobjede te je više puta izrazio želju da bi za idućeg protivnika volio imati neko veliko ime. Hoće li mu KSW i ispuniti tu želju? Ne znamo, ali nestrpljenjem ćemo iščekivati nove informacije iz poljskog MMA giganta.

Linker
13. svibanj 2024 15:59