Regija

(FOTO) Odrađeno je vaganje za današnju Fight Night 2 priredbu koja se održava u Zagrebu

Bruno Knježević vs. Micheal Obin

 Mtk Zagreb
Šest zanimljivih boksačkih mečeva održat će se večeras na Zagrebačkom Velesajmu

Klikom na naslovnu fotografiju ulazite u fotogaleriju

MTK Zagreb danas će organizirati svoju drugu ovogodišnju boksačku priredbu. Radi se o eventu naziva Fight Night 2, u sklopu kojeg će nastupiti ukupno 12 boksača. Šest zanimljivih mečeva na programu su od 17:00 sati, a priredbu otvaraju Mislav Burazer i Attila Iratossy u kategoriji do 91 kilogram. Mjesto održavanja jeste Zagrebački boksački centar, odnosno 18. paviljon Zagrebačkog Velesajma.

Sinoć su prostorije Admiral Casina ugostile službeni ceremonijal na kojem su se borci izvagali ususret današnjoj priredbi. Ipak, izvagalo se samo nekoliko boksača, a ostali akteri priredbe tu dužnost odradit će danas. Bruno Knježević i Micheal Obin, sudionici glavne borbe večeri obojica su odradili vaganje i posljednje sučeljavanje.

Kneževiću je vaga pokazala 79.2 kg, dok je boksač iz Ugande sa švedskom putovnicom, nešto lakši sa 79.1 kg. Intervju Brune Knježevića za Fight Site, možete pročitati na LINKU

Talentirani hrvatski boksač Arijan Gorički također će nastupiti na ovoj priredbi, a njegov protivnik bit će iskusni Talijan, Emiliano Salvini. Više o tom meču možete pročitati OVDJE. Goričkom je vaga pokazala 57.1 kilogram, dok je Salvini nešto teži s 58.9 kilograma.

Nažalost, publika neće moći biti prisutna, no prijenos priredbe može se pogledati na televiziji Zapad koja će priredbu prenositi putem svog programa, ali i društvene mreže. Fight Night 2 službeno je verificiran od strane hrvatskog saveza profesionalnih boksačkih sportova (HSPBS).

Rezultate vaganja i planirani početak borbi možete pročitati pri dnu teksta.

Fight Night 2 - rezultati vaganja:

- do 91 kg: Mislav Burazer (89.7 kg) - Attila Iratossy (vagat će se danas) - 17:00h

- do 72.5 kg: Alban Morina (71.4 kg)) - Branko Bekan (vagat će se danas) - 17:20h

- do 79 kg: Andrija Perković (vagat će se danas) - Janos Sarandi (vagat će se danas) - 17:40h

- do 72.5 kg: Slađan Janjanin (vagat će se danas) vs. Slaviša Miodrag (vagat će se danas) - 18:00h

- do 57 kg: Arijan Gorički (57.1 kg) - Emiliano Salvini (58.9 kg) - 18:20h

- do 79 kg: Bruno Knježević (79.2 kg) - Michael Obin (79.1 kg) - 19:00h

Linker
20. travanj 2024 16:24