Regija

(FOTO/VIDEO) Aleksandar Rakić se za meč karijere sprema u opakom društvu!

Mladen Kujundžić, Aleksandar Rakić, Ante Delija i Ivan Erslan
 Instagram
Puno poznatih lica okupilo se ovih dana u najpopularnijoj hrvatskoj MMA dvorani

Aleksandar Rakić odlučio je pred najveći meč svoje karijere posegnuti za već isprobanim i uspješnim receptom pa tako ovih dana dio priprema za UFC 259 i borbu s Thiagom Santosom odrađuje u zagrebačkom American Top Teamu.

Novi dolazak jednog od najboljih poluteškaš svijeta u hrvatsku metropolu bio je očekivan i on je u Zagrebu ovaj dio pripremnog kampa započeo još prije otprilike tjedan dana.

Rakić je, naime, vrlo zadovoljan kvalitetom koja mu stoji na raspolaganju u dvorani poput ATT-a, a plodovi ove uspješne suradnje bili su vidljivi i u njegovom meču s Anthonyjem Smithom kojeg je u potpunosti izdominirao kada su se susreli u kolovozu prošle godine.

Aleksandra do napada na UFC-ov pojas dijeli možda tek jedna pobjeda, a kao što možemo vidjeti na objavama po društvenim mrežama za Brazilca Santosa sprema se u društvu slavnih imena s domaće borilačke scene poput Ante Delije, Ivana Erslana, Mladena Kujundžića, Satoshija Ishiija, ali i mnogih drugih koji se ovih dana spremaju za vlastite izazove.

Do nove Rakićeve borbe ostalo je nešto više od mjesec dana. Da budemo precizniji, srpski će borac novu pobjedu loviti 6. ožujka na priredbi koja donosi čak tri meča za titulu: Jan Blachowicz vs. Israel Adesanya, Amanda Nunes vs. Megan Anderson i Petr Yan vs. Aljamain Sterling!

Linker
16. travanj 2024 04:35