Regija

Todorović se našalio pa iskreno priznao: ‘Nisam se držao taktike, protivnik je bio bolji‘

Duško Todorović
 Instagram
Duško se oglasio nakon teškog, a ujedno i prvog poraza u svojoj karijeri

Duško Todorović nije tražio opravdanja za prvi poraz u svojoj profesionalnoj karijeri te je iskreno priznao da je njegov protivnik u subotu zasluženo stigao do pobjede.

Od mladog srpskog borca u Abu Dhabiju je uspješniji bio Punahele Soriano. Udarač s Havaja, koji je u UFC također stigao preko 'Contender Seriesa' nekoliko je puta teško uzdrmao Todorovića te prekidom 12 sekundi prije isteka prve runde upisao svoju osmu pobjedu iz isto toliko mečeva.

"Ako ništa barem i dalje imam jednu nulu", u šaljivom je tonu započeo Duško čiji omjer pobjeda i poraza trenutno iznosi 10-1.

"Što da se radi, takav je sport. Nisam ispoštovao pripremljenu taktiku, jednostavno protivnik je bio bolji i zaslužno je pobijedio i na tome mu čestitam! Hvala svima na lijepim porukama i podršci! Sada ostaje da se greške isprave na treningu i to je to. Idemo dalje", napisao je Duško na Instagramu.

Borba Todorovića i Sorana je, podsjetimo, otvorila glavni program atraktivnog eventa na Fight Islandu, a izvještaj o njihovom dvoboju pročitajte OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 10:30