Regija

Francisco ‘Croata‘ Barrio ispričao se nakon meča: ‘To se nije trebalo dogoditi‘

Francisco ''Croata'' Barrio
 Podcast Inkubator
Hrvatsko-argentinski borac uputio je riječi isprike timu svog protivnika Vase Bakočevića

Puno se tenzija očekivalo u borbi između Vase Bakočevića i Francisca ''Croate'' Barrija. Naime, između ove dvojice boraca bilo je puno ''zle krvi'' proteklih mjeseci pa čak i godina. Napeto je bilo i na službenom vaganju dan uoči borbe kada je ''Croata'' bacio Bakočevića u bazen te su ih redari morali razdvajati kako ne bi došlo do povišenih tenzija.

Barrio i Bakočević sinoć su napokon odradili meč u sklopu FNC Armagedona koji se održao na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila. Nažalost po gledatelje, borba je potrajala samo jednu minutu, a Vaso se već na samom početku ozlijedio nakon pokušaja low-kicka. ''Psihopati'' je puknuo bedreni mišić i nakon toga nije mogao pružiti kvalitetan otpor ''Croati'' koji je ubrzo dovršio posao u parteru tako što je ''giljotinom'' ugušio Bakočevića.

Visoke tenzije dolazile su i od strane publike na šibenskoj tvrđavi. Naime, dio publike izviždao je Bakočevića po ulasku u kavez, a ''Psihopata'' se putem svog Instagram profila osvrnuo na njih kao i na ono što su mu dobacivali.

''Ovo je sportski pozdrav za one papane iz lože koji su mi je**vali 'srpsku' majku dok sam ulazio u kavez. Debili jedni, znate li vi kome se obraćate? Te riječi muzika su za moje uši ako uzmemo u obzir čega sam se ja naslušao i nagledao. Ostalim ljudima, prijateljima i braći iz Hrvatske svaka čast i hvala. Volimo vas i vidimo se ubrzo.''

Napeto je bilo i nakon borbe. Barrio je bio ponesen emocijama i žestoko je proslavio pobjedu uz razne povike upućene prema ozlijeđenom i poraženom Bakočeviću. Članovi ''Psihopatinog'' kuta nisu bili oduševljeni ponašanjem hrvatsko-argentinskog borca te je u ponekim trenucima djelovalo kao da bi cjelokupna situacija mogla eskalirati. Francisco Barrio također se oglasio putem svog Instagram profila, a svjestan je i on sam kako je u pojedinim trenucima pretjerao.

''Meč između mene i Vase otišao je na neki drugi nivo mržnje, a to se nije trebalo dogoditi. Ja sam kriv što sam to dopustio i što sam se prepustio emocijama. Vaso je također kriv za sve to i stoga nemam razloga ispričati mu se. Ali imam razloga ispričati se Krletu (Igor Krstić), Ilketu (Aleksandru Iliću) i Savi Laziću. Njih trojica stvarno su korektni ljudi. Imao sam drukčije mišljenje o njima dok ih nisam upoznao i za to sam ja kriv. Nadam se da ćete prihvatiti moje isprike te da ćemo jednog dana moći na miru popiti kavu i razgovarati jer nikakvu mržnju nemam prema vama''

image
Instagram story ''Croate'' Barrija
Instagram (Francisco Barrio)

Linker
06. travanj 2024 06:12