Regija

FS ekskluzivno doznaje: Fran Luka Đurić otvorit će FNC 12 priredbu u Puli, poznat je i protivnik

Fran Luka Đurić

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, FRAN LUKA ĐURIć)
Mladi Đurić pokušat će vratiti karijeru na pobjednički kolosijek

Nažalost po ljubitelje borilačkih sportova, FNC 12 priredba ostala je bez jedne borbe za pojas, a to je ona za titulu u perolakoj kategoriji. Prvak Jordan Barton trebao je braniti pojas protiv Ronyja Jasona, no Englez je zadobio gadnu posjekotinu iznad oka te je spriječen nastupiti u pulskom amfiteatru, no organizacija se pobrinula da ne bude manjak borbi te nam je potvrđeno - na "eventu" će nastupiti Fran Luka Đurić!

Mladi talent perolake i bantam kategorije (2-2) otvorit će priredbu u Puli nakon što je ubilježio dva poraza u nizu. Krenuo je u profesionalnu karijeru s dvije pobjede, ali onda je prvo izgubio od Leandra Gomesa na FNC 8 prošlog studenog u borbi koja se može svrstati među najbolje u povijesti organizacije, a ne bi bilo nepošteno da je sve otišlo i na drugu stranu. Posljednji je nastup odradio na Golden Fight 2 priredbi u trećem mjesecu ove godine, a porazio ga je Filip Marić.

Sada će se pokušati vratiti na pobjedničke staze, a protivnik će mu biti 23-godišnji austrijski borac ruskih korijena, Akhmed Arsaev (1-1). Profesionalni debi odradio je prošle godine kada ga je na Vendetta Fight Nights 30 priredbi porazio Eriglent Prizreni, dok je prvu pobjedu upisao ove godine kada je slavio protiv Mahera Belkhadira na INNFERNO Fighting Championship 6 priredbi, a sada će debitirati u najjačoj hrvatskoj MMA promociji. Borba će se održati u perolakoj kategoriji.

Podsjetimo, FNC 12 održava se 2.9. u Puli, a karte možete kupiti na eventim.hr i na svim benzinskim postajama Petrola.

Linker
20. travanj 2024 18:17