Regija

Gledat ćemo i borkinje na FNC-ovom eventu u Beogradu: FNC je potvrdio nastup Marine Spasić

Marina Spasić vs. Samin Kamal Beik

 Fnc
Neporažena srpska borkinja predstavit će se FNC-ovoj publici na spektaklu u Beogradu

FNC-ov event koji će se 4.11. održati u Beogradu od danas je bogatiji za još jedan meč. Talentirana srpska borkinja Marina Spasić (3-0 MMA, 16-6 kickboks) odradit će svoj FNC debi pred prepunim ‘‘Pionirom‘‘.

Još ranije najavljeno je kako će Marina Spasić biti dio FNC 13 eventa, ali danas je njen nastup i službeno potvrđen. Protivnica 29-godišnjoj srpskoj borkinji bit će iskusna Talijanka Samin Kamal Beik (6-4-0). 34-godišnja Talijanka također nije nastupala pod okriljem FNC-a, ali borila se unutar nekoliko poznatih MMA organizacija, među kojima se svakako ističu Brave, talijanski Venator i slovenski WFC.

Beik je u posljednjih pet nastupa upisala čak četiri pobjede, a izgubila je samo od Eweline Wozniak na Brave 54 eventu održanom 2021. godine. Wozniak možda pamtite kao borkinju koju je Ivana Širić Petrović porazila u svom posljednjem nastupu za Ares FC organizaciju.

Vratimo se na Samin Kamal Beik. Talijanska borkinja ove godine odradila je jedan nastup, a u trećem mjesecu nokautirala je Beatu Juhasz nakon samo 88 sekundi. Tri puta u karijeru Beik je slavila nokautom, ali sve svoje poraze upisala je nokautom. Samo jedan njen meč otišao je na sudačku odluku i to govori ponešto o njoj i njenom stilu borbe.

Marina Spasić s druge strane iza sebe ima tri profesionalna MMA nastupa i sva tri puta upisala je pobjedu. Nakon vrlo uspješne kickboksačke karijere, Marina se 2021. godine otisnula u MMA, a u debiju je porazila Jovanu Đukić. Spasić je slavila tehnički nokautom, a otprilike godinu dana kasnije nokautirala je i Elinu Tauber. Posljednji nastup Marina Spasić odradila je u sedmom mjesecu ove godine na Armmada 5 eventu. Jednoglasnom odlukom sudaca Marina je pobijedila u meču protiv Indy Briar.

Ne sumnjamo da Marina Spasić s ogromnim motivom dolazi na FNC 13 event i pokušat će se prikazati publici u što boljem svjetlu. Protivnica je respektabilna i Marinu čeka težak ispit.

Linker
03. svibanj 2024 06:51