Regija

Glory dolazi u Hrvatsku!? Antonio Plazibat bi pred domaćom publikom mogao napasti titulu prvaka

Plazibat i tim

 Instagram, Antonio Plazibat
Ovo su odlične vijesti za domaću publiku, a izvori navode kako Glory priprema čak dvije priredbe u Hrvatskoj

Antonio Plazibat sljedeći je izazivač za titulu u Gloryjevoj teškoj kategoriji, a vijest je od prošlog tjedna i službena. Plazibat je svojim rezultatima u Gloryju nedvojbeno zaslužio napasti Rica Verhoevena i njegov pojas, no nije tajna da je Glory tu namjeravao gurnuti Alistaira Overeema koji je, na sreću domaćih fanova, pao na doping testu.

No, vijest da Plazibat napada titulu nije jedina dobra vijest u cijeloj ovoj priči. Naime, portal GOL.hr je prvi došao do vijesti kako Glory namjerava ovu priredbu organizirati u Hrvatskoj! Također su naveli kako je vijest došla od relevantnog izvora kojemu se može vjerovati, a naveli su da Glory već naveliko razmatra opcije za ovaj spektakl.

Gotovo deset godina je prošlo otkad je Glory bio u Hrvatskoj, a zvijezda oko koje su se okupili je naravno bio Cro Cop. Sada štafetu može preuzeti Antonio Plazibat, a borba za titulu pred domaćom publikom je nešto što Antonio sanja od malih nogu. Sada bi to sve mogla postati stvarnost jer Glory ima ozbiljne namjere doći ponovno u Hrvatsku, a nadamo se da oko toga problema neće biti.

Kako još navodi GOL.hr, gradovi kandidati za ovu vrhunsku priredbu bi bili Zagreb i Split što i ima najviše smisla, a navode kako bi se na njoj mogao boriti i legendarni Badr Hari! Četvrti mjesec je za sada najizglednija opcija, no to bi bila prva od planirane dvije priredbe.

Druga, a ujedno i glavna priredba na kojoj bi Plazibat napao pojas bi se odvila vjerojatno negdje na jesen, naravno ovisno i o angažmanu publike i prodanim kartama na prvoj priredbi. Poznato je kako se Rico nedavno ozlijedio te ga čeka operacija i oporavak koljena, tako da je jesen najranije vrijeme kada bi se mogao vratiti u ring.

Što na kraju reći na ovakvu vijest. Nije tajna da najveće svjetske organizacije izbjegavaju Hrvatsku prije svega zbog nedostatka zvijezda koje bi privukle publiku, no to nije slučaj s Gloryjem. Antonio Plazibat je borac koji bi zasigurno napunio bilo koju dvoranu ili stadion u Hrvatskoj, tako da se nadamo da ćemo uskoro dobiti još informacija.

Linker
24. travanj 2024 06:43