Regija

Glory uskoro dolazi u Hrvatsku!: Čeka nas konferencija za medije uoči Glory: C5 eventa

Glory: Collision 5 - plakat za press konferenciju

 Instagram (glory)
Ponajbolja svjetska kickboksačka organizacija danas je potvrdila ovu vijest na svom Instagram profilu

Hrvatska i hrvatski borci dobivaju sve veći znaćaj unutar Gloryja, vjerojatno najbolje kickboksačke organizacije na svijetu. Antonio Plazibat prvorangirani je izazivač teške kategorije, a 17. lipnja (šesti mjesec) borit će se titulu privremenog prvaka u teškoj kategoriji.

Naš najbolji kickboksač predvodit će Glory: Collision 5 event koji će se održati u Rotterdamu. Protivnik će mu biti Nigerijac Tariq Osaro, borac kojeg Plazibat jako dobro poznaje, jer njih dvojica su ujedno i timski kolege.

Osim Antonija Plazibata kojeg čeka najvažniji meč u dosadašnjoj karijeri, na velikom eventu u Rotterdamu nastupit će i Andrej Kedveš, član Kickboxing kluba ‘‘Blitz‘‘ iz Đakova. Kedveš će debitirati pod okriljem Gloryja, protivnik će mu biti latvijsko-britanski kickboksač Marek Pelcis, a borba će se održati u lakoj kategoriji.

Potvrda je to sjajnog rada Andreja Kedveša. 26-godišnji Slavonac dvostruki je svjetski viceprvak, a u 11. mjesecu prošle godine oktitio se i titulom europskog prvaka. Njegov profesionalni ‘‘score‘‘ iznosi 18 pobjeda i četiri poraza. Potpisivanje Kedveša nije samo dokaz Kedvešove kvalitete, nego i potvrda da Glory ima velike ambicije kad je naše tržište u pitanju.

Još jedna potvrda toga došla je danas iz Gloryja. Velika kickboksačka organizacija 22. svibnja (peti mjesec) dolazi u Hrvatsku, a razlog dolaska jest konferencija za medije uoči Glory: Collision 5 eventa koji nas čeka u šestom mjesecu.

Medijski predstavnici imati će priliku razgovarati s Plazibatom i Osarom, vjerojatno i s Kedvešom, a preostaje vidjeti koga će još čelnici Gloryja dovesti u Hrvatsku. Kako saznajemo, konferencija za medije održat će se u Zagrebu, a sjajno je vidjeti da ovako velika organizacija dolazi u naš glavni grad. Prijenos će biti dostupan i putem Gloryjevog YouTube kanala.

Vjerujemo da se u bližoj budućnosti sprema i nekakav event u Hrvatskoj. Glory je 2014. godine gostovao u Zagrebu, a Mirko ‘‘Cro Cop‘‘ i Remy Bonjasky predvodili su priredbu. Vrijeme je da čelnici Gloryja počaste svoju ponajveću zvijezdu i da Antonio Plazibat nastupi pred domaćom publikom.

Linker
23. travanj 2024 23:36