Regija

Golden Fight 2 iznjedrio neka nova imena: Filip Marić i Blaž Ivković upisali sjajne pobjede!

Fran Luka Đurić, Filip Marić, Blaž Ivković, Patrik Škledar

 Screenshot (instagram, Golden_fight_, Golden Fight)
Odličan početak karijere Filipa Marića

Završio je Golden Fight 2 event u kojem smo svjedočili mnoštvu atraktivnih završetaka. Bilo je tu MMA borbi, boksa, kako s rukavicama tako i s golim šakama, te kickboxing mečeva. Iako službeni rezultati još nigdje nisu dostupni, prokomentirat ćemo neke od rezultata ovdje.

Filip Marić odradio je profesionalni debi te pobijedio favoriziranog Frana Luku Đurića. Prezentirao je Marić svoje Jiu Jitsu i grappling vještine te pokazao već na početku karijere da mu nije problem nositi se s kvalitetnim borcima. Fran Luka Đurić je tako nakon 8-0 u amaterskom MMA, te 2-0 u profesionalnim vodama sada upisao svoj drugi poraz zaredom.

Patrik Čelić očekivao je pobijedio Ivana Carića prekidom, te tako došao do svoje druge profesionalne pobjede u boksu. Alberto Antić pobijedio je u kategoriji do 93 kilograma Antonia Zovaka u kickboxing meču. Prije dvije godine radio je do 70 kilograma s Minevim, no izgleda da je odlučio prijeći u težu kategoriju.

Blaž Ivković serijom udaraca u parteru završio je Patrika Škledara u MMA meču, da bi potom svoju pobjedu posvetio svom preminulom ocu u emotivnom govoru održanom nakon samoga meča.

"Pobjedu posvećujem svom pokojnom ocu koji je otišao od nas prošli tjedan. Tata počivaj u miru." - bile su riječi koje je Blaž ovjekovječio svoju pobjedu.

Jedan od najvećih boksačkih potencijala u amaterskom boksu, Josip Gečević, nije uspio doći do pobjede u boksu golim šakama. Bolji od njega bio je Mihajlo Rajić iz Srbije.

Karlo Caput se vratio na pobjedničke staze nakon tri uzastopna poraza, te prekidom svladao Younessa Mandora. Andrija Perković i dalje kroči svoj put poluteškom kategorijom u boksu, te je sada svoj rezime doveo na 11-0 nakon što je prekidom svladao Josea Miguela Torresa. Koliko tvrde šake Andrija posjeduje govori i činjenica da je svih 11 pobjeda ostvario nokautom.

Linker
01. travanj 2024 13:08