Regija

Patrik Čelić vraća se u ring na Golden Fight 3, borit će se za pojas u boksu bez rukavica! Protivnik još nije poznat

Patrik Čelić

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, GOLDEN FIGHT)
Ovo će mu biti treća borba ove godine

Nakon što je ove godine odradio meč u MMA-u i boksu i to u razmaku od mjesec dana, Patrik Čelić vraća se borbama u devetom mjesecu. Predvodit će treću priredbu hrvatske organizacije Golden Fight, a zanimljivost je da će se boriti za pojas u - boksu bez rukavica!

Organizacija je na svom Instagram profilu već ranije najavila svoju treću priredbu koja će se održati u Šibeniku 9. rujna (deveti mjesec), a jučer je objavljeno da će "The Wolf" napasti Bare Knuckle Golden Fight pojas u kategoriji do 81 kilograma. Protivnik još nije poznat, no vjerujemo da će biti objavljen u narednim danima.

Ovo će mu biti treći meč ove godine nakon što je 18. veljače (drugi mjesec) nastupio na BRAVE-u u Beogradu i uništio Aleksandra Terzića tehničkim nokautom u prvoj rundi da bi se nakon točno mjesec dana vratio borbama, ovaj put na Golden Fightu 2 gdje je odradio boksački meč, a žrtva je bio Srbin Ivan Carić koji je podlegao u prvoj rundi nakon još jedne pobjede nokautom.

Čeliću se mora priznati da je vrlo svestran jer se već prije uz MMA i boks okušao i u combat jiu-jitsu, a sada će upisati svoj debi i u boksu bez rukavica. Što se tiče ostatka priredbe, nastupit će i Gordan Lovrić, Raul Sunara, Ivan Marić i ostali koji će tek biti najavljeni, a event će se održati u Sportskoj dvorani Baldekin.

Linker
03. svibanj 2024 07:21