Regija

Golden Fight potvrdio veliku vijest: Goran Reljić nastupit će na njihovom sljedećem eventu, poznati su svi detalji

Goran Reljić

 Instagram (golden Fight)
Iskusni Goran Reljić najzvučnije je ime Golden Fight 4 eventa

Sigurno je bilo skeptičnih i sumnjićavih nakon prvih evenata u režiji Golden Fight organizacije, ali hrvatska MMA organizacija ne planira posustati i nastavljaju s velikim ambicijama.

Golden Fight 4 event na rasporedu je 6. travnja (četvrti mjesec) i to će biti prvi od ukupno četiri planirana Goldenova eventa u ovoj kalendarskoj godini. Košarkaški centar Dražen Petrović ugostit će priredbu, a Golden je najavio nastupe brojnih itekako zvučnih imena.

Među njima svakako se ističe Goran Reljić (21-12-0 MMA, 2-0 Bare knuckle boks). Jedan od pionira hrvatskog MMA-a i nekadašnji član UFC-a, aktivan je borac i u svojoj 40. godini života, a novi nastup čeka ga upravo na Golden Fight 4 eventu. Zanimljivo je da Reljić neće nastupiti u MMA borbi, nego u boksu bez rukavica (‘Bare knuckle‘).

Golden Fight na svojim društvenim mrežama danas je otkrio tko će biti Reljićev protivnik. Petr Beranek (15-12-0) njegovo je ime, a radi se o iskusnom češkom MMA borcu, ali Beraneku nije stran niti boks bez rukavica. Posljednja dva nastupa odradio je u ‘‘bare knuckle‘‘ boksu i upisao je polovičan uspjeh. Beranek ima zakazan nastup na BFKC 58 eventu koji će se 22.3. održati u Bugarskoj, a na istom eventu nastupit će i Vaso Bakočević. Nadamo se da Beranekov nastup na Goldenu neće biti ugrožen nastupom u Bugarskoj.

Iza iskusnog Čeha je i jedan nastup u profesionalnom boksu, a Beranek je upisao pobjedu u toj borbi. Golden najavljuje Beraneka kao borca ‘‘koji ne kalkulira i kreće u borbu na sve ili ništa.‘‘

Dakle, možemo očekivati ‘‘vatromet‘‘ između njega i Reljića. Vrlo interesantan meč trebali bi ponuditi Asmir Sadiković (6-5-0) i Filip Majić. Sadiković je nekoć bio jedan od atraktivnijih boraca FFC organizacije i borio se s nekoliko poznatih imena među kojima se ističu Pleurat Smajli, Marko Ostanek i Ismail ‘‘Austrian Wonderboy‘‘ Naurdiev s kojim se borio na North American Allied Fight Series eventu koji se 2015. godine održao u Splitu.

Sadiković je prvotno imao najavljen nastup na Baraber Fight Night 4 eventu koji će se 23. ožujka (treći mjesec) održati u Belišću, ali meč protiv Ivice Jakopića je otkazao i borbama će se vratiti na Golden Fight 4 eventu. Više od četiri godine prošle su od njegovog posljednjeg nastupa i pobjede nad Maximom Sorokom.

Filip Majić nije naročito poznato ime na MMA sceni, ali ljubitelji grapplinga itekako znaju tko je i što je Filip Majić. Predstavnik Grindhouse Combat Cluba godinama bilježi jako dobre rezultate na grappling turnirima, ali posjeduje i određeno MMA iskustvo. Dva profesionalna nastupa odradio je Majić i upisao je dvije pobjede. Međutim, ti nastupi dogodili su se prije više od 10 godina (2012. i 2013. godine). Vidjet ćemo kako će se snaći u MMA borbi s nešto iskusnijim protivnikom.

Golden je najavio i nove nastupe Patrika Čelića, njegovog brata Antonija, zatim Aleksandra Rakasa, Denisa Kovačevića, Roka Đordića, Filipa Marića, Gordana Lovrića itd. Ukupno devet mečeva zasad je potvrđeno, a popis potvrđenih borbi možete pogledati klikom na LINK.

Linker
12. ožujak 2024 19:50