Regija

Goran Reljić nagovijestio borbu u Rusiji

Goran Reljić

 Screenshot (instagram, Goran Reljić)
Goran Reljić najavio četvrti nastup za rusku promociju

Iskusni hrvatski borac Goran "Ghost" Reljić nagovijestio je na svom Instagram profilu nastup u sklopu ACA 139 priredbe koja će se održati u Moskvi 21. svibnja (peti mjesec). Bit će to četvrti Goranov nastup za rusku organizaciju, gdje je do sada upisao dvije pobjede i jedan poraz. Podsjetimo se, u debiju za Absolute Championship Akhmat (ACA) Reljić je upisao poraz protiv Nikole Dipchikova, da bi se nakon toga vratio i upisao dvije pobjede; jednu podijeljenom sudačkom odlukom protiv Carlosa Eduarda, a drugu tehničkim nokautom protiv Davrbeka Isakova koji je do tada bio u nizu od čak osam pobjeda. Još se ne zna tko će mu biti protivnik za nastup u Rusiji, ali Goran se svejedno priprema za nastup punom parom što se može zaključiti iz njegovih Instagram objava.

image

Goran Reljić

Screenshot (instagram, Goran Reljić)

Absolute Championship Akhmat (ACA) je ruska organizacija i također jedna od vodećih borilačkih organizacija u Europi. Vlasnik organizacije je Čečen Ramzan Kadyrov koji je 2018. godine spojio Absolute Championship Berkut (ACB) i World Fighting Championship Akhmat (WFCA) u jednu promociju. Trenutni prvak ACA je neporaženi ruski borac Muslim Magomedov koji trenutno ima 11 pobjeda u isto toliko nastupa u svojoj profesionalnoj karijeri, dok je u amaterskoj karijeri također bio besprijekoran u svih 10 nastupa.

Goran je odradio već 30 MMA borbi u svojoj bogatoj karijeri, a također je nastupao i na "bare knuckle boxing" priredbama gdje je odradio 4 borbe u kojima je osvojio i branio naslov UBBADA prvaka svijeta u poluteškoj kategoriji. S obzirom na to da je trenutno u nizu od dvije pobjede unutar ACA organizacije, bilo bi za očekivati da uskoro dobije priliku boriti se za pojas protiv neporaženog Rusa.

Linker
14. travanj 2024 16:22